Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia 1983

Kobietki chcace zaciazyc

Polecane posty

witajcie widze ze nasze forum robi sie ciekawe ale dobrze zawsze napisac zwierzyc sie bo kto inny moze zrozumiec jak kobietki ktore maja te sa problem co my dobranoc zajrze do was jutro:))))

no ja juz ponad 2 lata moze sprubujcie wyluzowac ja tak z mezem zrobilam i o wiele lepiej sie z tym czuje czasem to siedzie w naszej psychice wiem ze to nie jest łatwe ale moze warto ja licze ze kiedys mi sie uda i wierze w to mocno!!!!

Ja przestałam ( a co najmniej tak mi się wydaje )myśleć kilka miesięcy temu ... ale tak na prawdę zawsze przed okresem zaczniesz myśleć czy chcesz tego czy nie ;-/ i to chyba mój problem ....

Najlepiej to starać się jak najmniej o tym wszystkim myśleć,wiem że jest ciężko,ale musimy być twarde i nie wolno się poddawać!!! Na każdą z nas kiedyś przyjdzie czas że wreszcie przytulimy swojego bobasa:-) Myślcie pozytywnie! Trzymam kciuki

Gość Matrionetka
No i narobiłam sobie nadziei :( Jedna kreska :(. A okresu jak nie było tak nie ma. Niech to szlag trafi :[

Gość jedna taka pani a
jaki poziom prolaktyny mascie w drugiej polowie cyklu??

Witam wszystkie kobietki,wczoraj juz nie dalam rady do was zajzec bo M wszedl mi na kompa to po pierwsze a po drugie zmykalam na angielski.Dzis dzien jak co dzien pranie,sprzatanie,gotowanie hehe.W dalszym ciagu budze sie i mysle czy dostane w tym miesiacu czy tez nie,do niedzieli jeszcze troche czasu.Czemu to czekanie tak zabija. Nadzieja 2010 nie mow tak ze nie zobaczysz dwoch kresek nie ma sie co zalamywac bo to jeszcze gorzej,chociaz wiem ze jest ciezko jak przychodzi @ ale zawsze sobie musisz sobie powtarzac a moze w tym miesiacu sie uda fioletowy lakier wiem ze najlepiej by bylo zapomniec tym i nie myslec jednak to nie takie latwe mi udalo sie w tym miesiacu zapomniec tylko na chwiel kiedy "pracowalam"z M nad dwiema kreskami jednak teraz im blizej @tym wiecej mysle i czekam z niecierpliwoscia Matrionetka a moze faktycznie za wczesnie zrobilas tes tak jak pisze fioletowy jedna taka pani a ja swojego wyniku dokladnie nie pamietam bo nie mam go przy sobie wiem jednak ze po obciazeniu moj poziom prolaktyny byl 5 krotnie wyzszy od normy Anetka1990 trzymam kciuki i zycze pozytywnych wiadomosci,oczywiscie jak cos bedziesz wiedziala odezwij sie do nas Annamou jesli ci sie spoznia to moze w tym miesiacu sie udalo i zycze ci aby sie to sparwdzilo

Annamou ale jesli jeszcze nie dostalas @ to zawsze jest nadzieja,a moze beta?? Jesli wszystko jest u Was w porzadku to pewnie psychika robi blokade

Gość Matrionetka
Spóźnia mi się 4 dzień, więc powinno już coś wskazać, prawda? Chyba po prostu wybiorę się do gina, może to coś z moim cyklem jest nie tak.

Matrionetka moze faktycznie najlpiej bedzie jak zasiegniesz porady ginekologa albo poprostu poczekaj jeszcze chociaz wiem ze to czekanie rozbraja

Witam. Staramy sie z mezem o dzidzie dwa lata ( leczenie na przemian z probami). Jestem ciagle dobrej mysli.

Pcos1984 2 lata to naprawde dlugo podziwiam,ja co miesiac wygladam dnia w ktorym wkoncu @ do mnie nie przyjdzie i poki co narazie nie wychodzi,M traci chyba pomalu nadzieje,a sam zadnych badani nie wykona bo mowi ze z nim wszystko w porzadku(wydaje mi sie ze to chyba jego taka pozycja obronna boi sie poprostu jak by cos wyszlo nie tak)

a jestem:) dzisiaj pełna pozytywnych myśli:) oby armia żołnierzyków też miały tyle energii co ja:)niedługo na siłownię mykam:) wpadnę wieczorkiem:* miłego popołudnia

Ja zaszłam w pierwszym cyklu, niestety "ciąża" trwała tylko 8 tygodni, potem się okazało, że to puste jajo płodowe. Teraz czekamy 3-4 miesiące i zaczynamy od nowa. Mam nadzieje, że tym razem się uda.

Ja zaszłam w pierwszym cyklu, niestety "ciąża" trwała tylko 8 tygodni, potem się okazało, że to puste jajo płodowe. Teraz czekamy 3-4 miesiące i zaczynamy od nowa. Mam nadzieje, że tym razem się uda.

kapkaszczescia przykro mi ze sie nie udalo wyobraam sobie jak moglas sie czuc nie ma chyba nic gorszego na swiecie,wierze ze nastepnym razem sie wam uda,glowa do gory

Hej Kobietki:) ja po siłowni,ale mam jeszcze siły na trening z moim prywatnym trenerem:)dzisiaj 14dc także kolejny test i jazda:) wczoraj był cień drugiej kreski i walczyliśmy:)czekam do 22 na teścik:)

Gość Matrionetka
Ja cały dzień poszukuję dobrego gina w tym mieście, dlatego mnie tu rzadko widać. Przeprowadziłam się i nie znam tutejszych lekarzy więc próbuję szperać w necie. Echh... powoli zaczyna dopadać mnie depresja.

tararara:) wiec do roboty i zycze milej i owocnej nocki Matrionetka nie doluj sie bedzie dobrze musimy sie podnosic na duchu bo kto jak nie my bedzie nas wspieral A ja wlasnie wzielam prysznic i co rozbieram sie a tutaj plamienie i znowu pewnie nici,do niedzieli jeszcze tyle czasu a tu juz pierwsze oznaki.I znowu pudlo ale mam zalamke.Chyba trzeba przestac dzialac,pomalu trace sily i nadzieje ze to sie uda.A moze to znak ze mamy na jednym dziecku poprzestac skoro w druga ciaze nie moge zajsc,sama nie wiem co o tym juz myslec.

bez sensu no,druga kreska jaśniejsza niż wczoraj.Jedyna nadzieja że zdąrzymy w tym czasie cos zdziałać,ide walczyć