Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia 1983

Kobietki chcace zaciazyc

Polecane posty

Anetka1990- weszłam na ten topik przypadkowo. Jedyne co mogę napisać w związku z Twoją sytuacją to- Ciesz się, że nie zaszłaś w ciąże z takim pieprzonym dupkiem i egoistą.

Dzień dobry kobieteczki:* Dalej mam ból piersi i to mocny,wczoraj na meczu był problem z klaskaniem:( i kłucie w dole brzucha miałam także sama nie wiem co robić,niestety mam już pierwsze objawy nadchodzącej miesiączki w postaci plamek na twarzy(normalnie jakbym 16 lat miała) ale nadal mam nadzieję,czekam na 28 ... gosiu obys miała racje:) już nawet wymyśliłam jak powiem mężowi jak coś:) otóż na meczu Jego kochanego zespołu w czasie przerwy powiem spikerowi żeby dał komunikat że pan ten i ten proszony jest do spikera po odebranie pozytywnego testu ciążowego żony:) i to przy 10 tysiącach facetów w tym wielu jego przyjaciół:) myślę że padnie trupem:) anitia nie dziękuje:) kachna następnym razem sie uda!!!zobaczysz:) anetko wiem że to pocieszanie bólu nie ukoi ale skoro ktoś na własne życzenie odsuwa się od kobiety,widocznie nie jest Ciebie wart a co do mówienia że on jest zdrowy ,cóż za ostre słowa przepraszam ale raczej nie,niech w głowe się palnie,albo Ty go palnij Madame ja mam nadzieję że będzie dobrze:) Fioletowy Lakier z tej Pięknej Okazji milion latek razem i rodziny wielodzietnej:) od przybytku głowa nie boli:) ojjj ale się rozpisałam:)

Gość kachna II
Witajcie dziewczyny:) proszę odpowiedzcie, jeśli któraś zna odpowiedź, ja dopiero zaczynam się wdrażać w te tematy. Co może oznaczać skąpa miesiączka? Nigdy nie miałam jakiś specjalnie obfitych ale ta teraz jest taka dziwna, prawie nic nie ma. Czy powinnam iść do lekarza? czy nie panikować? Przez to że ta jest taka spóźniona i dziwna to teraz nawet nie wiem ile wynosi mój cykl, kiedy miałyby być te dni i w ogóle....

kachnaII no różnie,ja miałam takie skąpe jak się odchudzałam,a do lekarza proponuje iść sprawdzić czy wszystko ok,i zapisuj sobie kiedy miesiączkę masz tak dowiesz się ile cykl wynosi,to na pewno pomoże zaplanować dziecko,jak również pozwoli zaplanować urlop itd:)

tararara:) naprawde swietny pomysl wymyslilas z oznajmieniem swojemu M o dwoch kreseczkach,napewno bedzie pozytywnie zaskoczony kachna II na wszelki wypadek lepiej udaj sie do lekarza chociaz ja tez nigdy nie mialam obfitych @ a jednak lekarze nic mi na to nie mowili wiec chyba wszystko ok,moze poprostu tak jest ze jedne maja dluzej i obfite a jedne krutko i skape(moja @ dla scislosci trwala teraz 2 dni a teraz mam jeszcze plamienia) fioletowy lakier sorki za niedoczytanie wczoraj przejzalam jeszcze raz forum i znalazlam toj poscik o poklikaniu na gg jesli masz nadal ochote to daj znac to sie wymienimy numerkami,co do twojego M i grania po weselach to wiesz no fakt pieniadze sie przydaja ale ja nie wiem czy by sie zgodzila sowjego puscic jesli by mial taka propozycje,ufam mu tez (niby)ale zawsze gdzies tam na dnie mam mysl czy jak by mial okazje czy by z niej nie skorzystal uwazam ze faceci raczej nie potrafia sie oprzec pokusom wiec ja chyba bym swojemu nie pozwolila,powiem ci ze jak wyjezdzam z tad do polski na dlozej a on zostaje tutaj to zawsze mam watpliwosci(chociaz teraz juz mniej po 6 latach malzenstwa ale na poczatku strasznie o tym myslalam,to chyba sie nazywa zazdrosc hehe),jednak to jest tylko moje zdanie

Gość sisi33
hej Babki. Witam wszystkie po weekendzie, alea aktywne byłyście :) ja to staram się w weekend nie siadać do kompa, bo w pracy po 8 godzin przy nim siedzę. Ale cały czas byłam myślami z Wami. tararara : ja tez mam 28.10 "wyrok" , ale póki co czuję się tak samo jak w każdym cyklu - cycki średnio wrażliwe, podbrzusze lekko pobolewa od czasu do czasu. Właśnie zażyłam pierwszą w tym cyklu tabletkę luteinki. I zobaczymy. Dziewczyny - zastanawiam mnie jedno. Piszecie , że te testy są średnio wiarygodne, a lekarz kazał mi brac luteinę przez 10 dni, potem test i jeśli negatywny to ją odstawić, jeśli pozytywny to koniecznie brać. A co jeżeli test mnie "okłamie" i odstawię luteinę w tym 28 dniu cyklu. Gin. mi mówił, że jeśli jest ewentualna ciąża a przestaniesz brać lut, to grozi poronieniem. Co robić w takim przypadku??? Pozdrowionka dla Was:)

sisi33 ja tez biroe luteine w 16 dc zaczyna i 25 odstawiam wtedy mam czekac na okres jesli by sie nie pojawil tez mi kazala moja gin zaraz zaczac od nowa przyjmowac jednka poki co narazie dostaje wiec nic mi nie pomogla a nawet zastanawiam sie czy jej teraz wogole nie bede brala,strasznie po niej dostaje opryszczek na twarzy

Fioletowy lakier Kochana też sobie pozwoliłam zapisać Twoje gg:) sissi to razem nerwy mamy??no ja tez mam od czasu do czasu takie ukłucia w podbrzuszu,ale ból piersi okropny mam gosia 1983 no pomysł super:) dziewczyny jaki śluz zwiastuje ciąże??

Gość Anka............
tararara:) Proszę bardzo :) Mam nadzieję, że św. Gerard szybko Wam pomoże ;) W końcu, ma w tym duże doświadczenie ;) Jeśli doczekacie się maleństwa za Jego przyczyną, przekażcie dalej informację o Nim. Pozdrawiam serdecznie :)

Wiecie co?? całe to życie jest naprawdę POJEBANE!!! Mąż mnie zostawił kiedy się okazało że nie jestem w ciąży...a dziś w pracy zemdlałam i zabrali mnie do szpitala,okazało się ze jestem w ciąży,po prostu istna masakra! Teraz już sama nie wiem co mam zrobić i skoro odszedł to czy mu wogóle o tym powiedzieć. Jeszcze tydzień temu gdybym się dowiedziała że się wreszcie udało bylabym najszczsliwszym człowiekiem na ziemi,a teraz to mam tak mieszane uczucia że nie wiem czy się cieszyć czy płakać

Anetka1990 GRATULACJE dzidzi naprawde masz powod do radosci,a co do M powiedz mu zobaczysz jego reakcji,a tak naprawde to usiadzcie i pogadajcie ze soba o tym wszystkim tak na spokojnie,jeszcze raz gratulacje

no dziękuję za rady...wiecie co? do mnie to dopiero teraz dociera że we mnie rozwija się nowe zycie,nie czuje sie inaczej,normalnie jakby nic się nie działo,tylko brzuszek mam taki lekko nadęty. Staram się narazie nie myśleć o tym moim idiocie,spakował się i wyprowadził jakby nigdy nic,bez sensu...Ach ci mężczyzni

teraz jak się nad tym zastanowić to dobrze że pokazał swoją prawdziwą twarz teraz,kiedy jestem młoda,niektóre z Was pewnie pomyślą że stanowczo za młoda na męża i dziecko,ale wcale tak nie jest,mam 20 lat i będę mieć bobaska:-D a M widocznie nie zasługuje na nas skoro tak zrobił,po prostu duże dziecko...

Anetka1990 pamietaj ze to jest tylko i wyloncznie twoj wybor ale mi sie wydaje ze wlasnie tak jak piszesz skoro tak postapil to nie nadaje sie na ojca

Anetko ja swojego męża poznałam przed 19 urodzinami a miesiąc przed 20 byłam na porodówce,i nie żałuję.Nie liczy się metryka.I masz racje poradzisz sobie

Anetka1990 ja tez dołanczam sie do gratulacjie jeeeeeeeeeeeee super !!!! wszystko sie ulozy zobaczysz teraz musisz byc silna i nie denerwowac sie bo malenstwo wszystko czuje:))

Gość sisi33
Hej Kobietki. Kolejny dzień wyczekiwania na @ - pozostało 9 dni. I wiecie co, tak czytam te Wasze posty, przeglądam i myślę, że bardzo wczesna ciąża ( te 10 dni po zapłodnieniu) nie daje żadnych objawów. Większość dziewczyn w pierwszych dniach nie czuje nic. Te bóle piersi, brzucha itp. są normalne dla fazy lutealnej (krótszej lub dłuższej), która za pewne skończy się @. Mnie tez już wszystko boli - czyli nie ma sensu się nakręcać , buuuuuuuuuuuuuuuu. Anetka1990 : gratuluję :) a dziadem się nie przejmuj, pewnie wróci z podkulonym ogonem; może troszkę go to przerosło i "uciekł", żeby to po prostu wszystko przemyśleć. Najważniejsze , że Ci się udało. Trzymam kciuki za Was - za męża też - pewnie pójdzie po rozum do głowy i wszystko będzie ok. Pozdrowionka dla wszystkich

Gość Anka.......
To jeszcze raz ja :) Anetka, gratuluję zostania mamą :) Wszystko się ułoży, zobaczysz. Dziewczyny, pomyślałam, że może nie słyszałyście o naprotechnologii. Jest to skuteczna metoda leczenia bezpłodności, w Polsce jeszcze niezbyt znana, ale w przeciwieństwie do in vitro, leczy przyczyny niepłodności, a nie tylko omija "problem". W Lublinie znawcą tej metody jest dr Maciej Barczentewicz, świetny ginekolog, choć padają zarzuty, że jest niekompetentny, a to dlatego, że ... jest ojcem wielodzietnej rodziny :)) Poniżej podaje linka do artykułu o naprotechnologii, znajdziecie tam też namiary na instruktorów naprotechnologii. Pozdrawiam :)

Anka dzięki :) Dziewczyny dziwne akcje moje ciałko mi funduje:37,5 temperatury,krwawienie przed @ i płyn z brodawek przy naciśnięciu.A planowana @ ma być 28.10 normalnie szał.Jakieś propozycje??

tararara:) co do tempki to nie wiem sama podobno przed moze bys podwyzszona ale w @zaraz spada,co do plynu z bordawek mi caly czas do tej pory lecial plyn i w ciazy nie bylam a to dlatego ze mam podwyzszona prolaktyne i wlasnie sa takie skutki tej prolaktyny

gosiu własnie ja mam taki płyn ale dziwnie jakbym miałam podwyższona prolaktyne to chyba owulacji bym nie miała?? a w tym cyklu miałam bo wspierałam się testami owulacyjnymi,i te plamienie dziwne tydzień przed @? dziwne.a czuje sie jakbym miała zaraz @ dostać takie niby cmiące bóle brzucha.Kurcze łapie chyba dołek

Cześć, Piękne Panie! Anetko, GRATULUJĘ!!! Tarara: o ile się orientuję, niestety, niestety, pozytywny test owu nie musi świadczyć, że miała ona miejsce, bo wykrywa przecież tylko skok LH przed owu. Jak mierzysz tempki, to powinnas widzieć, czy pozytywny test poprzedza skok temp. (która się oczywiście przez kilka dni utrzyma). Płyn też miałam przez kilka lat po odstawieniu Ssaka Mojego od piersi - żeby było śmieszniej, tylko z jednej. Chmmm... i właśnie ta mnie boli od kilku dni.... Yyyyy? A pomysł - rewelacja. Nie powiem o tym mojemu M., bo będzie smutny, że ja mu czegoś takiego nie szykuję (kibic zapalony). Kciuki trzymam cały czas, za nas wszystkie!