kasia113090 0 Napisano Październik 11, 2010 witam bardzo potzrebuje kogos rady bardzo chce miec dziecko zrobilam test 4dni przed okresem i niestety nie z pierwszego moczu tylko z drugiego i na poczatku wydawalo by sie ze tej drugiej kreski nie ma ale gdy spojzalam pod swiatlo byl widoczny jakis tam cien ale nie jestem pewna pozniej spojzalam po uplywie ok 30 minut i byla bardzo wyrazna czerwona kreska czy ktos mial tez tak czy komus sie udalo i ma bobasa ? czy jest osoba ktora odczytala test po 30 minutach mimo ze jest male prawdopodobienstwo ze jest prawdziwy i ma dzidziusia ? nie potrzebuje rad czy mowienia ze zrob jeszcze jeden test tylko potrzebuje nadziei? i prosze o odpowiedz osoby ktore mialy taka sytuacje lub podobna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11ona_18 Napisano Październik 11, 2010 hmm po 30 minutach wynik testu jest juz niewazny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11ona_18 Napisano Październik 11, 2010 moze zrobilas poprostu za wczesie poczekaj pare dni i zrób następny zycze powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia113090 0 Napisano Październik 11, 2010 mam nadzieje ze wyjdzie negatywny dzisiaj powinnam miec okres ale nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia113090 0 Napisano Październik 11, 2010 pozytywny przepraszam z tego wszystkiego nie wiem co mowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11ona_18 Napisano Październik 11, 2010 kasia113090a co niechcesz byc w ciązy???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia113090 0 Napisano Październik 11, 2010 chce bardzo bardzo chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia113090 0 Napisano Październik 11, 2010 tylko dzisiaj o niczym innym nie mysle tylko o tym zeby nie miec miesiaczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia113090 0 Napisano Październik 11, 2010 i mysle o tym tescie ktory wyszedl pozytywnie po tych 30 minutach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11ona_18 Napisano Październik 11, 2010 aha no to zycze szczecia ja tez sie staram dlugo ale bezskutecznie jeszcze raz powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia113090 0 Napisano Październik 11, 2010 rowniez zycze powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach