Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lk,lkd,lmd

Czy ktos sie pozbył cellulitu domowymi sposobami??

Polecane posty

Gość lk,lkd,lmd

mam cellulit i to spory na udach, zaczelam masowac skore takimi szorstkimi rekawiczkami podczas kapieli, uzywam kremow, skora jest o wiele gladsza ale czy taki sposob wystarczy aby sie pozbyc skorki pomaranczowej, wiem ze niektorym znika po jakims czasie ale jestem ciekawa czy na stale??

na stałe zniknie jak zmienisz podejście do odżywiania i aktywności fizycznej - trzeba jeść zbilansowane posiłki, i ruszać się ;) fitness, aerobik - to nie boli, najgorzej jest zacząć... a potem już leci samo ;p

Gość JMaaaa
po zastosowaniu ZESTAWU ANTYCELLULITOWEGO firmy Pollena Eva problemy z celulitem nie sa juz moimi problemami. Zestaw jest rewelacyjny i widać szybkie jego efekty.

Gość praca
Zarządzający Systemem Web zatrudni osoby w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu do pracy w domu (komputerowy marketing Internetowy). Jeśli posiadasz komputer i doświadczenie w środowisku Internetowym, pomożemy Tobie zarobić. W celu uzyskania pełnych szczegółów skontaktuj się z praca.mail@o2.pl

Gość Ars Neo
To jest przepis z kafe, nie stosowalam jeszcze, wiec nie wiem jakie daje efekty, ale podobno pioronujace: 2 lyzki kawy sypanej lyzka imbiru lyzka cynamonu kilka kropli oliwy kilka kropli wody, aby powstala papka naklada sie na 30 min, owija folia spozywcza i ubiera rajstopy, najlepiej jeszcz esie schowac pod kocem ja mam zamiar zaczac to stosowac, ale nie mam oliwy i zastanawia mnie czy mozna zastapic ja oliwka dla dzieci