Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsfsdfsfsa

jem duzo a chudne ;p sprawdzcie to

Polecane posty

Gość dsfsdfsfsa

jedząc tak jak ja bedziecie chudły kg na tydzien , nie wiem czy to dla was duzo dla mnie luzik wystarczy tylko przestrzegac paru regul: -nie jesc wczesniej niz 2 h przed snem , ja jem 19 najozniej a o 22/23 ide spac -pic wode , herbate nic poza tym - nie jesc slodyczy -nie jesc pizyy hot dogow i tym podobnym np moje jedzie z przykladowych dnis sniadanie platki drugie sn kanapka z czarnego chleba z rzodkiweka obiad 2 krokiety ! :D podwieczorek serek kolacja chlec gracham z surowka i sie chudnie ! tak do 5 kg miesiecznie ;p moze i malo ale najedzona chodzisz i nie ma efektu jojo / i nie wystrzefasz sie wszytkiego :D

tylko trzeba uważać aby nie zrobić się za chudą i mieć figurę bardziej jak dziewczynka niż kobieta ;p

Gość heheheheheehe.
wedlug ciebie to dużo??? umarłabym z glodu gdybym tak jadla:D

Gość dsfsdfsfsa
leviatan zgadzam sie , jak widze niektore chudziaszki to troche sa chyba nie swiadome ze facetow kreca kraglosci ! ;pp ale ze mam troche ich za duzo to chudne ale zostawie co nieco dla faceta ;p hehehhe no nie wiem , moze i nie za duzo .. ja sie najadam , moze na poczatku glod mnie bral ale to wtedy owoc albo kochana kalarepa i luzik !:D

toz to porcja nawet nie dla dziecka, co ty wczesniej jadlas, ze uwazasz ze to duzo? nie dziwie sie ze sie chudnie, hehe, w ekspresowym tempie pewnie...

Gość ja mialam ale jakas mini wersj
ja tam jadlam i nie chudlam ,a nawet bym powiedzila ze mniej,.

Gość dsfsdfsfsa
to jak wy jecie normalnie ? :) powiedzicie mi