Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpaczz

Przegrałam z kochanką

Polecane posty

Gość rozpaczz
to co powinnam zrobić???

odejść (chociaż on odszedł pierwszy) postarać się zapomnieć wykreślić go ze swojego życia wiele propozycji, ale Ty z żadnej nie skorzystasz.

Gość rozpaczz
dziękuję, co do tego to już cos zrobiłam, ..u mamy na korytarzu opróżniłam szafki by mieć miejsce dla swoich rzeczy, no i śpię tam codzień tylko tak ciężko mi zostawić to miejsce. Nie wiem co zrobić z zdjęciami, pamiątkami. A jego staram sobie wybić z głowy na prawdę, tylko nie umiem przestać go kochać:(no i nie odzywam się już do niego, już nie będę płaszczyła obiecuję to Wam i sobie..

Gość 43r3r4
to napewno boli, ja wiem ze skoro jest sie z kims tyle lat to nie da rady tak nagle zapomniec, przestac kochac, tak sie nieda...ja nie przechodzilam dokladnie tego co ty ale wiem ze mi tez ciezko bylo by tak nagle zapomniec... Wiesz co?Ja bym zrobila tak, ze spotkala sie z nim i powiedziala mu ze on cie oskarza o to ze to ty sie nie starasz, nie nie chcesz z nim byc bo nimy nic nie robiosz ale wlasnie to ty na niego caly ten czas czekalas, pisalas, wysylalas smsy, chcialas kontaktu i to on cie olewal, nie nie zniesiesz dluzej takiej olewki bo mimo ze ty chcialas zeby mimo wszystko dalej byc razem bo go kochasz to on mial to w dupie i on nic nie robil w tym kierunku tylko jeszcze mial pretensje jakies glupie do ciebie...i ze ty juz czekac nie bedziesz, bo za dlugo, ze to koniec. Ze wiesz ze cie zdradza i niewazne jak bardzo bedzie sie tego wypieral to i tak wiesz o wszystkim... I zeby zapomnial o tobie bo za bardzo cioe skrzywdzil....i daj se z nim spokuj.... Wiem, ze tak to latwo powiedziec, jak sie nie jest w takiej sytuacji ale mowie ci, nie masz innego wyjscia. Zobaczysz jego reakcje...moze teraz on bedzie sie przed toba plaszczyl jak zobaczy co stracil, w co nie wierzyl ze moze nastapic. A potem ty zrobisz tym juz co chcesz.....3re3