Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość melanina

Pierwszy raz

Polecane posty

Gość melanina

Witam! Mam 19 lat. Myśle ze to istotne... Byłam w poważnym, 4 - letnim zwiazku. Mój były partner odbył kilka stosunków seksualnych. Namawiał mnie do współżycia, ale ja nie byłam gotowa. Wciąż jestem dziewica. Teraz mam partnera, który ma 22 lata i równiez nie uprawiał jeszcze sexu. Wiem ze bardzo chciałby zrobic "to" ze mna. Nie nalega na to, ale mówi mi o tym i podczas pieszczot dochodzi do sytuacji ze ja sie po prostu odsuwam. Głupio mi ze zostawiam go w stanie pobudzenia ale mysle ze wciaz nie jestem gotowa. Chociaz z drugiej strony to fakt ze go jeszcze nie kocham moze to powodowac. Zakoch*je sie pozniej, nie od razu . Mój były chłopak nie pociagał mnie, obecny owszem. Czym objawia sie psychiczna "gotowosc" do współzycia? A moze jest w tym jakies inne podłoze świadczące o chęci współzycia? Narazie nie zalezy mi na sexie. A dotad zalezało moim partnerom. Musze sie zakochac? Czy po prostu poczuć pożądanie...?

Gość Natvrlisch
Zwal mu kónia

Gość Natvrlisch
Zwal mu kónia

Gość czuje sie taka samotna
CNOTA TERAZ TO WSTYD; swiadczy o tym ze nikt cie nie chcial, tak ci maz za kilka lat powie, przekonasz sie:-D TRZYMASZ CNOTE DLA KOGO DLA JAKIEGOS CIULA CO CIE BEDZIE PONIEWIERAL; FAJNY SPORT SEX ;SERIO

czuje sie samotna -wiesz co, na przykład moje dziewictwo to nie dowód na to, ze nikt mnie nie chce tylko na to, że ja nikogo nie chcę. Oprócz jednego mężczyzny :) mężczyzny, który jest miłością mojego życia :) zawsze będę tylko jego :)