Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wredoty

Polki sa zlosliwe i zazdrosne!!!!

Polecane posty

Gość Polki są jednak koszmarnie
Dodam jeszcze pewną prawdę, którą tu zaobserwowałam, choć koleżanka była 'uprzejma' ją usunąć: im biedniejsza i im mniej rozeznana w świecie dziewczyna, tym bardziej chamska i wyszczekana (znacie te wszystkie "A po co ci to? Mastakra! Ja uważam najlepiej bla bla bla...!") :o Przykłady można mnożyć.

Gość lkvkln
ja to mam na zywo:D bylam raz ze szwagierka na zakupach to bylo a po co ci to przeciez wyrosnie.. wiec powiedzialam jej ze chyba dziecko musi byc w szyms ubrane przez pierwsze 3 miesiace.. i nie zamierzam jej kupowac na poczatek 3-6 miesiecy.., albo zabawki, a po co to a na co..jak bylysmy w sklepie z zabawkami ona brala dla swojego synka jakies tam ciezarowki, ja wybieralam dla mojej grajace zabawki ktore przyczepia sie do lozka, bez komentarza sie nie obylo ze to gowno jest i mala tym nie bedzie w ogole zainteresowana i w ogole wyrzucam pieniadze w bloto, bo ona to kupuje ubranka w primarku (mieszkamy w uk) a ja w nexcie albo mother care, no i po co mi takie..dodam ze roznica w cenie 2, 3 f..i co ja mam powiedziec majac taka debilke za szwagierke ..