Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość thomsonjacob

Ciało chłopaka do oceny dla tych dziewczyn...

Polecane posty

Gość ktossss
uuu wyczuwam hipokryzję na kilometr....

Gość thomsonjacob
Mozliwe, ale to chyba przez niedowartosciowanie male

Gość hbdhtgb
To dobrze, że nie masz profilu na portalu społecznościowym :P Przystojny, nieśmiały a do tego porządny? Ideał? :P ktosss, niby racja ale z drugiej strony to ciężko jest być z kimś kto nas nie pociąga fizycznie...

Gość ktossss
dla mnie to myślenie w stylu : "weźźźź ja nie jestem atrakcyjny, ale na pewno boski!" :P dobra, temat miał być faktycznie o ciele.

Gość thomsonjacob
ktossss, moze albo i nie. Ale na co dzien sam, glownie z kolegami, szukajacy wartosciowej dziewczyny i nie mogacy sie wywiazac z tego zadania. :P Ogolnie dreczy mnie mysl czesto, a raczej obawy, ze nie bede mial fajnej dziewczyny w przyszlosci i nie mam pojecia skad to sie bierze, heh. Brzmi glupio, ale ciezko to inaczej w slowa ubrac. :)

Gość thomsonjacob
TO BYŁO DO hbdhtgb ;)

Gość ktossss
ktosss, niby racja ale z drugiej strony to ciężko jest być z kimś kto nas nie pociąga fizycznie... masz rację, ale koleś ewidentnie ma ciało na poziomie, nie wiem, jak można z takim lustrem patrzeć w lustro i jeszcze tego nie być pewnym... nie rozmawiamy przecież o skrajnościach: garb, zero mięśni i pryszcze ;)

Gość thomsonjacob
A jeszcze cos dodam... Co mi z dobrego ciala, jak nie widac na co dzien, jedynie na basenie, gdzie nie ma dziewczyn w ogole... Niesmialosc objawia sie trudnosciami z poznaniem dziewczyny (dopiero po dokladniejszym poznaniu wychodzi prawda) i za spokojny charakter, co sie rowna rzadkimi wypadami na imprezy, co niejako zmniejsza prawdopodbienstwo poznania nowej dziewczyny. :)

Gość ktossss
hehe z takim ciałem miało być ;)

Gość thomsonjacob
ktossss, wiem. Niepewnosc siebie mysle, ze moze sie brac stad, ze przygladam sie sylwetce, ale ze nie mam kontaktu z dziewczynami, nie poznaje nowych, to zwalam wine wlasnie na cialo i stad watpliwosci.

Gość hbdhtgb
Autorze ile masz lat? Myślę, że nieśmiałość i brak pewności siebie przechodzi z wiekiem. Co do wątpliwości ze znalezieniem dziewczyny to chyba za bardzo się tym zadręczasz. Po prostu nie powinieneś tyle o tym mysleć tylko zająć się czymś interesującym. Wszystko przyjdzie z czasem ;) Co do kompleksów to praktycznie każdy je ma. Chociaż słyszałam od niektórych kolegów, że nie mają, ale sądzę że kłamali :P Osobiście mam a może raczej miałam podobnie. Pomimo wielu zapewnień na temat swojego wyglądu ja zawsze wynalazłam w sobie coś co mi nie odpowiada. Głównie wynikało to z masy wolnego czasu, w którym się krytycznie oceniałam. Teraz jakoś nie mam na to ani czasu ani ochoty.

Gość ALienka z wejnus
Tak patrzylam i cos mi w tej sylwetce nie podobalo sie :P ale chyba doszlam o co kaman.. Moim zdaniem masz troche za duze wciecie w talii , troszke jak kobieta. Ale ogolnie nie jest zle

Gość ALienka z wejnus
masz troszke za drobna klatke w stosunku do miednicy :P

Gość Kocyk bezpieczeństwa
Ładne ciało, popracowałabym odrobinę nad ramionami i udami ale bez przesady tak aby były smukłe a nie napakowane co wg mnie wygląda tragicznie, brzuch jest w porządku... a jak tam intelekt;)

Gość thomsonjacob
Wiem, proporcja klatki do talii 0,79, a powinno byc blizej 0,73. Ale mysle, ze to sie zmienilo troche od momentu nacisniecia na spust aparatu. :)

Gość thomsonjacob
Kocyk bezpieczeństwa, studiuje dosyc trudny kierunek, ale jaki, to sie chwalic nie bede. ;)

Gość jvbjdwj vdsaxc
dla mnie ideał :)

Gość Kocyk bezpieczeństwa
OK, ok nie chciałam żebyś w jakiś niezdrowy samozachwyt wpadł;) Pozdrawiam.

Gość thomsonjacob
Skoro już się pomasturbowałyście pod moją fotkę to mogę z czystym sumieniem pójść spać, heh :)

Gość thomsonjacob
Dobra, dobra... Ide sie pouczyc w koncu, dosyc tej samowolki i akademickiej rozpusty. :D

Gość masz ekstra ciało jak dla mnie
skad jestes?:P

Gość thomsonjacob
Ach, odrywacie mnie od nauki... Z zachodniopomorskiego. :P

Gość thomsonjacob
Jest ktoś pobliża? :)

Gość thomsonjacob
*z pobliża?

Gość fajna figura chlopie

Gość thomsonjacob
Oceniajcie :D