Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

monikarzap

TIPSY paznokcie zelowe podobają się ?

Polecane posty

Gość Piękne letnie dmuchawce
A ja właśnie zdjęłam i ...już nie założę :) Wolę naturalne :D

Gość 24latkkkaaaa
troche drogo te paznokcie, u mnie znajoma bierze maks 60 zł od klientow i dzieki temu ma takie wziecie ze pracuje od 8 rano do 20 codzien .bo robi tanio i ładnie.

Gość trallla
nawet nawet ja tam mam dziewczyne co robi dokładnie bardzo ładne i bierze 45zł za zel na naturalna

sliczne te paznokcie, ale osobiscie nienawidze nosic tipsow, bo czuje sie jakby mi sie paznokcie dusily po kilku dniach, koszmarne uczucie :) lubie miec swoje wlasnie takiej dlugosci ale niestety ostatnio cierpie z powodu anemii wiec i z paznokciami krucho :( ale jak dla mnie dlugosc i ksztalt idealny, a wiele osob zajmujacych sie kosmetyka paznokci robi lopaty a nie paznokcie :P

Osobiście wolę paznokcie żelowe, a dokładniej naturalne paznokcie, na które nakłada się lakiero-żel. Wypróbowałam ta metodę dopiero niedawno ale jak dla mnie jest super :) Są one super trwałe (lakier nie odpryskuje w ogóle - utwardzany jest w lampie UV) a paznokcie są zdecydowanie mocniejsze. To jest moje odkrycie tego roku ;) Chociaż wiem, że pewnie już wszyscy o tym słyszeli ;) W każdym razie gdybyście potrzebowały kontakt w Krakowie do salonu, w którym ja robiłam paznokcie to służę info na nike.19@interia.pl.