Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 11, 2010 raz jest na biało a raz na żółto, tzn. tło :O ma 20 lat :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to norma.. Napisano Październik 11, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Październik 11, 2010 PO TAKIM RÓŻNYCH RZECZY MOŻNA SIĘ SPODIZEWAĆ:P.ALE TO CHYBA COŚ NIE STYKA:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 11, 2010 nie mogę teraz kupić nowego :( dopiero co pralkę kupiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Październik 11, 2010 20 lat to jest czarno biały gdyż w 1990 kolorowe były bardzo drogie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 11, 2010 taki: http://www.raiden.net/articles/a_classic_look_back_the_shamrock_monitor/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
męska rzecz 1 Napisano Październik 11, 2010 Piękny Ps nawet nie opłaca się naprawiać i oczu szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gSetd^42HJ.4ffklJ Napisano Październik 11, 2010 poruszaj kablem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 11, 2010 przed chwilą przestawiałam meble więc mogłam kable poluzować... a co to jest że komputer mogę włączyć tylko wielokrotnie strzelając przyciskiem od przedłużacza??? Boże, jakie ja mam wszystko stare :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach