Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rodzice nie umieją rozumieć dz

Spytałam mamę co to jest kościoł zielonoświatek czy to gorsze niż jehowe a ona d

Polecane posty

do mnie "aaa cooo?? ktoś cie tam namawia do wstąpienia?!" :( nie da się z nią normalnie porozmawiać, jakbym zapytała co to jest tatuaż pewnie też by mi zarzucała że chce sobie zrobić! :(

dobrsa nieważne nie o tym tu tylko o czym innym jak nie umiesz kumać tylko stoisz na etapie drugoklasistki która sika w gacie jak zobaczy błąd i może go poprawić to gratuluje!!

Gość wesele weselu nierówne
no bo jak twoja matka słyszy, że sie wysłowić nie umiesz, to cie nie rozumie :D proste

Skoro sie pytałaś o "Kościół zielonyświątek" to sie nie dziw że tak odpowiedziała, myślała że o jakiejś sekcie mówisz. Bidulka, czego cie w tej szkole uczą że nie znasz polskiego?

No, Luteranie lepsi, pastor zgodził się ostatnio zgwałcić mnie analnie, a zawsze chciałam uprawiać sex analny z duchownym, jak widać marzenia sie spełniają!

wez nie pierdol bo mnie to chuj obchodzikto cie chcial... :/ :O wiadomo o co mi chodziło , mame spytałam o kosciol zielonychświątek czy jakoś tak , chodzi mi o to że źle mnie zrozumiała!! od razu domysły że chce tam wstąpić :/ a pytałam bo poznalam jedną laske tego wyznania i nie wiem co mam o niej myslec..jest taka wyizolowana, miła fajna, ale lubi na uboczu