Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyludzacze

drodzy kafeteriusze! prosze o pomoc

Polecane posty

witam was, jestem autorka topiku ''wyludzacze na kafe? '' i jakos tak bedziemy sie staraly z paroma dziewczynami pomagac NIKTORYM . i wlasnie - napisala pani, ktora ma dwojke dzieci niepelnosprawnych 7 i 5 lat. dostala po 11 latach mieszkanie sluzbowe - czyli sukces, ale nie ma za co go wyremontowac. potrzebuje wszystkiego, pralki, odkurzacza, mebli , dywanow, kuchenki. drodzy moi, czy macie moze w swych domach jakies urzadzenia, ktore wam juz potrzebne nie sa i z checia byscie je oddali? oczywiscie koszty przesylki trzeba doliczyc, ale moze komus to o duzo budzetu nie utnie. poszukajcie gdzies w piwnicy , czy strychu. moze cos znajdziecie, jesli tak dacie znac. dowiemy sie gdzie dokladnie pani mieszka, moze okaze sie ze ktos mieszka blisko i sam oceni ich sytuacje. dziekuje

meble też.. eh i kuchnia. bo odszedł ktoś bliski, a nie chciałam tego rozgrzebywać. gdybym wiedziała że mogłam pomóc :(

ja dałbym kilka rzeczy, ale musiałbym wiedzieć na 100 %, że ktos faktycznie potrzebuje...

w ogóle gdybyście ten poprzedni (dzisiejszy temat) załozyły predzej. miałam całe mieszkanie zawalone.. ale teraz to juz po ptakach.

Gość katablanka
Tamta osoba jest z Wroclawia. To duze miasto i na pewno znajdzie sie ktos z Wrocka kto moglby osobiscie sprawdzic sytuacje tamtej rodziny i ewentualnie pomoc.

gdybyscie cos mieli to byloby super, poszukajcie. a ta pania na pewno sprawdzimy nim cos wyslecie, wroclaw duze miasto. odezwijcie sie na maila jesi ktos cos ma

Gość masdfds
sraj na mąkę lej bielidło mieszaj ch u jem bedzie mydło

Cholera no... Ja w tamtym roku wyrzuciłam dwa żelazka i opiekacz do kanapek bo kupiłam nowe :(