Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krystian zet

czy ktos ma taki zwiazek ???????????

Polecane posty

poznalem super dziewczyne w sobote i poprostu jest boska. wyglad, charaker, wszystko mi pasuje. tylko jest starsza o 6 lat ?? ja 21 , ona 27. jak to widzicie, pytam serio.

Gość koziołka
Pisałam to już ale powtórzę tę historię. Siostra mojego faceta ma 33 lata, jej od miesiąca mąż 23. Za 2 miesiące rodzi im się dziecko. Jak w grę wchodzi miłość to wiek przestaje się liczyć.

Gość cierpliwości
poznałeś ją w sobotę, więc tak naprawdę nic jeszcze o niej nie wiesz, na początku każda wydaje się ideałem:) poczekaj na rozwój sytuacji, a wiekiem się nie martw, to nieistotne

Gość ....ups
A co wiek ma do rzeczy? Chociaż, różnie to bywa. Nawet dopasowani wiekiem nie tworzą idealnych związków, także nie ma na to recepty. Wszystko zależy od was samych, od dobrego kontaktu, wspólnych zainteresowań, stałosci w uczuciach ite pe .... można by dużo.... Ty jednak masz 21 l i sporo czasu na szaleństwo, to jest raz, a dwa, to czas poznania jest zbyt krótki, aby gdybać, bo za 2-3 miesiące możesz być innego zdania, teraz to tylko zauroczenie. A potem zobaczysz, jak się sytuacja rozwinie.