Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mumi

"chodliwe" posty na forum piszą..

Polecane posty

osoby zatrudnione przez kafe typu: - przyłapałam Go na zdradzie -> walizki za drzwi - mam 20 zł do końca miesiąca -> nie poda Wam nr konta - tajemniczy sms -> on Cię zdradza itp niestety

Gość tufchgchcgh
ale co w związku z tym? każda firma musi na siebie zarobić

w sumie nic ot taka moja refleksja ludzie się "napalają", że ktoś (K lub M) ma problem, doradzają, współczują, przeżywają a to tylko lipa wszak te nachalne reklamy ktoś "musi" obejrzeć, ktoś kupić, a ktoś sprzedać

Gość tufchgchcgh
dlatego wirtualnego świata nie należy traktować zbyt poważnie

a niektórzy traktują nader poważnie :) ciśnienie im skacze, piana idzie na usta, wyzwiska, słowne fekalia, nosz :D tutaj powiesz człowieku to, czego na codzien nie śmiałbyś nawet..pomyśleć ;) niezależnie od wyznania, przekonań takie prostackie odreagowanie pożywka dla mas :D

jędzo ale w sumie zastanawiające, co nie? :D i ilu ludzi zatrudnionych tylko po to, by nam się "dobrze" żyło

ino elektroniczne a dupa dalej rośnie spontanicznie :) nie mam na to wpływu :D idzie klimakterium...tup tup tup

Gość Nieprawda Mumi
czesc pisze ja... bo nudze sie w pracy, a mam ciagoty psychologiczne poza tym kiedys bym chciala ksiazke napisac i ucze sie stopniowac napiecie :P

Ani u mnie Ok pierdzionek na łapie, w przyszłym roku ślub (tak powiedział), ale mnie się nie spieszy (zastanawiające) a u Was??

Dobzi. Choć ciągle ja, on i nasze pasje. Ty się już trzeci rok nie śpieszysz;)

bardzo dobra kolejność: "ja, on i nasze..." gratki!! eee bo jakoś takoś zasmakowałam już tego miodku..więc ;)