Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdgsargregregregggrgrg

co by nie gadać to prawda i tak jest taka że

Polecane posty

faceci lubią szczupłe, raczej wysokie z długimi ładnymi nogami i nikt mi nie powie że jest inaczej, owszem mogą zwrócić uwagę na jakiegoś karła bo jest sympatyczny, ale zawsze to długie zgrabne nogi będą kanonem piękna :(

Gość metr piecdziesiat?

niewiele więcej :O

Gość szczeźnięta szczeżuja
A co mają powiedzieć że lubią grube niskie z brzydkimi nogami ?

Gość metr piędźciesiąt to fajny
wzrost - możesz przebierać praktycznie we wszystkich facetach i nie martwić się o ich wzrost - bo prawie każdy jest od Ciebie wyższy, mozesz nosić buty jakie chcesz, poza tym nawet mając nadwagę jesteś obiektywnie lekka - facet może Cię podnieść, wziąć na kolana, czy próbować różnych pozycji nie wysilając się zanadto.

ale mam nóżki jak u kaczuszki :O:O:O:O

może i fajny niestety to że Ty możesz wtedy wybierac nie oznacza, że męzczyźni wybiorą Ciebie, albo krótkie świńskie nóżki laski z 1.50cm zamiast długich smukłych.

ej no bez przesady nie świńskie od razu :O ale takie krótkie, i w ogóle taka mała krótka niewyrosnięta :( niedorozwinięta jakaś :(

coś Ty, ja lubię te krępe serdelki, te lekkie z pękatymi brzuchami i grubymi krótkimi nóżkami, piękne, których tyłek jest blisko cycków, a pięty blisko głowy a obwód biustu wynosi tyle, co obwód uda piękne są;)

Gość zołza jest biseksualistką

Gość żałosne...........
podpisano: szczęśliwa mężatka, niska, gruba i paskudna

Gość ale nie musice być takie dla
siebie przykre :(

żałosne.... ale ty znalazłaś se ślepego a mnie byle kto nie zadowoli :O jestem nisko skanalizowana 😭

Ale niska kobieta nigdy nie będzie miała długich i smukłych nóg takich jak wysoka kobieta. Poza tym tutaj ktos powiedział, że 1.50 to fajny wzrost bo nawet jak jestes gruba możesz przebierac w facetach.

Gość żałosne...........
Ślepego? :D przystojny, mądry, troskliwy i problemów ze wzrokiem nie ma :D

"Ale niska kobieta nigdy nie będzie miała długich i smukłych nóg takich jak wysoka kobieta" Dlatego dodałam słowo "proporcjonalny". Jak wyglądałaby kobieta 160 z nogami "wziętymi" z 180? :P Uważam, że szczupła, niska dziewczyna z długimi nogami, proporcjonalnymi do swojej figury wygląda świetnie i śmiało może nosić szpile o dowolnej długości obcasa

no nie ma 150 cm lasek z długimi nogami bo to nieproporcjonalne przecież, niska kobieta ma krótsze ręce, nogi no wszystko odpowiednie do wzrostu, a jak proporcja zostaje zachwiana to wtedy wygląda smiesznie, żeby nie powiedziec komicznie

"no nie ma 150 cm lasek z długimi nogami bo to nieproporcjonalne przecież" Może mieć długie proporcjonalnie do swojego ciała. Oczywiśćie, dla kobiety 190 to i tak będą nogi krótkie, ale patrząc na proporcje ciała mogą być długie.

długie nogi proporcjonalne do krótkiego ciała i tak są krótkie wg mnie małe kobietki są fajne, takie filigranowe laleczki [ o ile są zgrabne i nie wyglądają jak kaczki vel beczki], ale tym jedynym minusem są właśnie przykurcze nogi wybaczcie jaskrawe określenia, ale nie umiem być kulturalna :)