Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prosze o wypowiedzi

Panowie co kobiety robily,ze ulegliscie im i zdradziliscie swoje kobiety ???

Polecane posty

Gość Prosze o wypowiedzi

Gość Prosze o wypowiedzi
Ty tak robilas?:-)

Gość Prosze o wypowiedzi
W sobote bedzie umnie facet ,ktory od dawien dawna mi sie podoba,i chcialabym go jakos uwiesc,i szukam jakis wskazowek;-)

przede wszystkim to musisz udawać że wiesz m,niej niż on ,że jesteś bardzo niezaradna ,musisz go kusić ubraniem .....a i najważniejsze chwalić go jaki to on mądry męski i takie tam pierdoły oni to uwielbiają ,po ocieraj się troszkę o niego tak niby przypadkiem to zawsze działa........

Gość izaaziizaazi
TY SZMATO. ZŁO POWRACA, PAMIĘTAJ!

Gość Prosze o wypowiedzi
ktosia-na ostatnim spotkaniu pytalam o jego prace,co dokladnie tam robi,naprawde mnie to ciekawilo,ale jak on sie rozgadal,to zrozumialam,ze faceci naprawde to lubia :-) Moze teraz bede go jakos przypadkiem dotykac;-)

Gość Prosze o wypowiedzi
dzieki podnioslas mnie na duchu:-)

Gość podle
co za dno. pomysl ze tak ktos chcialby poderwac twojego faceta, co bys pomyslala o takiej kobiecie? to podle.

Ja nigdy nie zdradziłem , choć jakbym chciał to by ściany się chwiały. PS: Nie jestem ewenementem, znam osobiście kilku podobnych

ktosia...telefonistka - niesamowicie rzadko (za rzadko) ktoś to docenia :( ale zasady są żelazne :) i dalej tak będę robił choćby nie wiem co

Gość podle
jasne ze tak. facetowi ogolnie niewiele trzeba zeby zdradzil, bo wzbudza sie ta ekscytacje ktorej juz nie ma przy swojej partnerce. i to go ani troche nie usprawiedliwia. ale jest tez takie powiedzenie ze 'pies nie wezmie, jak suka nie da' ;P troche solidarnosci z innymi babkami, przeciez za chwile sama bedziesz miala faceta i po roku zwiazku przyjdzie ci taka podla i zrobi wszystko zeby sie z nim przespac. nie mozna tak.

tak masz racie ale zauważ że na początku napisałam że to teoria ......ale wiem że to działa ..a co do faceta to mam go już ,jednego kilka lat ...i wychodzę z założenia że jest dorosły i wie co robi a jeśli zdradzi ...hmm to żegnaj nic na siłę

jakby na 1 faceta przypadały 2 kobiety to moglibyśmy mówić o częstszych zdradach. póki co mamy po prostu zjawisko: facet swoje seksualne podboje mnoży X2 kobieta swoje seksualne podboje dzieli przez 2 czemu? względy kulturowe. to że zdradzający, maczo, męscy, pewni siebie, samcy alfa (*) nie są piętnowani w społeczeństwie o tylko i wyłącznie "zasługa" kobiet. jak byście ich traktowały jak na to zasługują to by nie było tematu. * - niepotrzebne skreślić

Gość Andreas_Kierownik
Hmm, to prawda, kobiety potrafią użyć takich perfidnych sztuczek wobec faceta, że my chłopaki jesteśmy jak ślepi, ale łapiemy się na lep. A jak nie ulegniesz jej wdziękom to rozgłoszą w towarzystwie, że jesteś PEDAŁ. Tak źle, i tak niedobrze!

Gość prawdziwy_facet
Mezczyzni ktorzy ulegli i zdradzili swoje kobiety to zwykle chuje i nic wiecej. A kurwy ktore kusza i prowokuja zajetych mezczyzn to zwykle szmaty. Nalezy sie kop w dupe i wypierdalac.

Gość Prosze o wypowiedzi
Nie oceniajcie ludzi po kilku postach. Ja jestem zakochana w tym czlowieku od kilku lat,i wcale niechce rozbijac jego zwiazku i miec go na zawsze dla siebie. I to prawda,ze jego kobieta musi byc wielka szczesciara bo jest z nim,i to mu powiem w sobote:-)

Gość a ile trzeba byc zakochanym
zeby moc innym ludziom rozpierdalac zycie?

wszystko zależy czego od niego oczekujesz, tzn czy chodzi Ci o seks, czy raczej romans a w efekcie może zawłaszczenie na stałe tylko dla siebie. Jeżli seks to ja osobiście chciał bym żeby kobieta poprostu zrobiła to wprost bez jakiś zbędnych ceregieli, faceci są raczej prości w obsłudze i jak to mówią czarne to czarne białe jest białe. Jeżeli jednak chodzi o tą drugą opcję to zgadzam się z ktosia, powinnaś prawić troszkę komplementów ale oczywiście bez przesady, jakieś przypadkowe otarcia a i oczywiście powinnaś wyglądać oszałamiajająco jesteśmy w końcu wzrokowcami.

Gość Socjo-antropolog
Co robiły ? ZAOFEROWAŁY NOWY ZESTAW GENÓW. Jesteśmy tylko zwierzaczkami, których nadrzędnym celem jest przedłużanie gatunku. Cała reszta to filozofia, czy nam się to podoba, czy nie. Oczywiście ta filozofia wyróżnia nas spośród innych gatunków. Tak nam się przynajmniej wydaje ;-)

Gość Prosze o wypowiedzi
Roland-chcialabym przezyc z nim namietny romans,ale ani ja ani on nie mozemy podjac sie bycia razem,niechce tu tlumaczyc dlaczego bo to temat rzeka. Dzieki za wskazowki,czyli bede musiala jednak kupic jakas nowa szalowa kreacje,i do tego jakies ciekawe rajstopki,wkoncu jesien mamy;-)

pytanie nieprawidłowo sformułowane - nie co robiły tamte tylko czego nie robiły nasz ze je zdradzilismy - w 99 % przypadków jak facet jest zadowolony z sexu to nie zdradza a kobietom sie wydaje ze jak juz udało sie faceta usidlic i zaoobraczkowac to mozna przestac sie starac a to bład duzy bład