Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Emilia24

niespelniona miłośc

Polecane posty

Gość Emilia24

Witam mam 24 lata muszę się z tym podzielić;dziewczyna pełna nadzieji,optymizmu,radości z życia,wiary w siebie i w innych ludzi..tak było kiedyś może brzmi to banalnie a dzisiaj już nie ma jej nikt nie zdaje sobie z tego sprawy do czego człowiek może doprowadzić drugiego człowieka..To..,Re..,Ra..,An....a dzisiaj już mnie nie ma,straciłam to co najcenniejsze życie,wypaliłam się a ból jest coraz to większy,dzisiaj nie poznaję siebie;serce z bólu krzyczy,dławie się placzem... jak nikt nie widzi sięgam po różaniec ściskam krzyż bo czuję się wtedy bezpieczna ,kolejny dzień przeraża mnie,cierpienie przeobraziło się w fizyczne...tak bardzo to boli nie wytrzymuję,nie radzę sobie już nawet z samą sobą...muszę się przyznać jestem straszną oszustką!bo na co dzień mówię wszystko jest ok..śmiejąc się udaję twardą jestem beznadziejna!nie wiem ile?jak długo to jeszcze wytrzymam...pragnę miłości ale takiej prawdziwej ale z kolejną próba coraz bardziej się pogrążam,boję się i nie chcę już próbować bo nie wiem czy to na moje siły,niektórzy twierdzą że jestem dziwna!ale dlaczego nikt nie zapyta:co się dzieje?i najważniejsze pytanie:kto Cię doprowadził do tego stanu,kto tak Cię skrzywdził?kto Ci to zrobił?!!!zabrał mi życie!serce z bólu krwawi,dusza krzyczy w proteście:Dlaczego mi to zrobiłeś!Nie krzywdz mnie już nigdy Mężczyzno!a najlepiej to się nie zbliżaj jeśli masz taki zamiar bo jestem zbyt słaba i popłynę bo potrzebuję mężczyzny,jestem kobietą,jestem człowiekiem!...a potem hm..znowu to samo gehenna!tylko nie wiem czy wytrzymam kolejną sytuację...bo już dzisiaj w mych dużych niebieskich naiwnych oczach jest obłęd...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować