Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadiaaaaaaa123

I znowu czeka mnie

Polecane posty

Gość Nadiaaaaaaa123

to ,że będę jakis czas sama.. Mam 22 lata. Od 16 roku zycia miałam jakiegoś chłopaka czy faceta ,ale każdy związek się rozpadał. Miałam 5 związków , dwa były bardzo krótkie (tzn miesiąc czy 3 miesiące) jeden trwał rok , drugi trzy lata , trzeci rok i własnie się kończy. Nie mam innego wyboru bo mój facet zachowuje się do mnie po chamsku, wyzywa mnie, szturcha nawet ostatnio i lapie za włosy.. poniża przy ludziach jaka to głuiutka i beznadziejna jestem.. Nawet mój wygląd zaczął krytykować mimo ,że przez ten rok nie przytyłam ani nic.. to wymyśla ,że niby tylek mi urósł ,a ja ważę nawet za mało, że mam włosy zniszczone ,a wiele osoób właśnie je chwali.. obcy ludzie nie raz mi mowią komplementy ,a on nie. Nawet kochać się ze mną ostatnio nie chce zbytnio. Więc nie zniosę tego dłużej. bo ja jak każda kobieta potrzebuje być adorowana, doceniana, podziwiana. szczegolnie ,że ogólnie podobno jestem ładna. I teraz znowu czeka mnie okres samotności. Bardzo źle znoszę taki okresy.. nawet po zakonczeniu ostatniego związku nie mogłam spać ,budzilam się w nocy.. czułam jakąś taką pustkę.. wiem ,że rozstanie jest konieczne ,ale cięzko mi będzie ..

Gość Nadiaaaaaaa123
a mojemu facetowi się pewnie znudziłam..

Gość Cammilla34
Nie chce Cie dobijac,ale chyba nie kochal Cie tak naprawde, rok to nie jest dlugi okres, przyzwyczajenie i rutyna wkrada sie do zwiazku po dluzszym czasie, jesli jest prawdziwe uczucie. Ten Twoj chlopak to na pewno mlody szczawik, ktory sie nie wyszalal, w dodatku krytykuje Cie i łapie za wlosy, poczekaj jak Ci przylozy, olej go

Gość mr cook
aleś ty durna ewa