Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miillka

Ile wg Was powinna ważyć młoda dziewczyna mająca 169 cm ???

Polecane posty

Gość wieznie głodna
55kkg

Gość depresja całoroczna
60

Gość miillka
Dziekuje za odpowiedzi. Moim zdaniem 55 kg to troche za mało raczej przychylam się, że 60 jest ok.

Gość depresja całoroczna
55 to za mało.

Gość miillka
58/ 60 to waga idealna i chyba przy tym wzroście rzeczywiście najlepiej się prezentuje. Choć to zalezy również od figury, czasem osiagajac ta idealna sa miejsc, w których mam ciut za duzo. Moze na tym polega nasz urok:)

Gość ktossss
ile powinna, czy przy ilu ładnie wygląda? bo waga nie zawsze świadczy o ładnych proporcjach. chociaż ja przy 169/170 ważę właśnie te 57-58 i jest faktycznie ok ;)

Gość ciągle mysle jak
ile powinna, żeby ładnie wyglądać :))

Gość ktossss
hehe no właśnie niestety waga nie świadczy o ładnym wyglądzie (tzn. nie mówimy o skrajnych rozbieżnościach). inną masę mają mięśnie a inną tłuszcz - więc kobiety z pozoru identyczne mogą ważyć i 55 i 60kg. różna masa kości, inny rozkład ciała, pewnie coś jeszcze :)

Gość wieznie głodna
ja mam 173, waze niestety 63k, mam długie nogi, łae ramiona, brzuch trch e sterczy pupka wsue ok al e chcialabym mniej , jak wazyłam przy wzroscie 173-55 było zajebicie, daltego cwicze i jezdze rowerkiem

Gość miillka
Dokłądnie, ja przy tym wzroście waże 63 i przy tej wadze od pasa w góre jestem już mega szczupła od pasa w dól za gruba. Mam duze uda i grube łydki. zadtanawiam się czy dieta pomoże czy taka tez mam juz budowe. pewnie w jakims stopniu uda mi sie poprawić ten mamnkament ale czy bedzie lepiej. moze ktos ma podobne doswiadczenia?

Gość masdfds
sraj na mąkę lej bielidło mieszaj ch u jem bedzie mydło

Gość nicka balerooooooon
spokojnie 52-53,ja mam 167 i waze 50 i nie wygladam ani grubo ani chudo wiec jak bedziesz podbudowywać sie zdaniem mapetów na furum ludzi calkowicie bez zycia ze stukilową nadwagą to na pewno bedziesz za niedlugo wygladala jak jedna z nich . btw.najlepiej wazyc tyle zeby czlowiek sie dobrze czul we wlasnej skorze.

kanciastoporta -> tylko ciekawe czy masz jakikolwiek biust i pupę bardziej kobiecą czy bardziej męską ;p

Gość anka szklanka pur blanka :)
eee kanciasta ty to chyba kościotrup straszny ,ale masz racje lepiej byc szczuplym niz tlustym swiniakiem.