Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona egoistka

Kryzys po 4 latach

Polecane posty

Witam U mnie kryzys!!!Nie wiem co mam robic?Mój partner nie mówi, że mnie nie kocha ale też nie mówi, że kocha!Twierdzi, że potrzebuje czasy , nie chce podjąc złej decyzji Czyli się wacha!!!!:(Najgorsze, że dalej sie ze mną kocha , daje buzi jak wychodzi do pracy Myślicie, że czas tutaj jakos nam pomoże i oczywiście moje starania o zapewnienie bezpiecznego domu?

Gość Ankaraa
Na co potrzebuje czasu?

Gość Ankaraa
Niewiele napisalas trudno wywnioskowac o co chodzi. Jesli mieszakcie razem, jestescie juz jakis czas dluzszy wiadomo w kazdym zwiazku przechodzi sie przez cos takiego

Za taki teks to bym go z miejsca kopnęła w dup*. Przecież on w ogóle nie liczy się z Twoimi uczuciami. Ja miałam kryzys po 5 latach ale nie usłyszałam takiego gdybania tylko rozmawialiśmy jak się znowu zblizyć i naprawić wszystko bo oddaliliśmy się od siebie. Udało się:)

tAK, MIESZKAMY ZE SOBĄ Już 3lata Nigdy nie było takiej sytuacji jak jest dzisiaj:(Nie zauzażyłam że się coś dzieje może wlasnie dlatego ze bylam za bardzo skoncentrowana na sobie.... dzisiaj np rano przed chwila zreszta napisalam do niego ze go kocham a on odp ze mnie tez czy to jest jakis dobry znak?

Może bylismu zbyt idealni nie wiem:(Nigdy zadnych wiekszych kłótni jakies male sprzeczki... mam cicha nadzieje ze to przetrwamy Ja teraz chce slubu a on nie wiem co chce Kiedys to on nalegał a ja mówiłam ze nie teraz pożniej tak... I moze cos przgapiłam... Co ja mam robic?

W zasadzie napisał "ja ciebie tez kocham:)" On ma 30 ja mam 25 Bardzo sie pogubiłam w tym swoim życiu i w pogoni za pieniedzmi...... Pracujemy całe dnie duzo obowiązków ja jesze studiuje... Moze własnie za malo czasu dla siebie?Powiedział ze sie zastanowi co chce zmienic.... Tylko jak tu teraz zmienic cos na lepsze... W szarym codziennym zyciu?

Gość ronnie coleman to moj brat
brakuje mi mojego chlopaka misia z klanu