Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co to za kraj

Prezes Jarek niejaki K

Polecane posty

Gość co to za kraj

nigdy nie interesowałam się polityką. nie jestem za żadną z dwóch głównych partii. ale jako szary obywatel zaczynam się bać włączyć tv czy zajrzeć do jakiejkolwiek gazety. Czy oni nie potrafią się dogadać i zająć np zadłużeniem narodowym tylko się żreją wciąż????? Co ci ludzie widzą w prezesie? co on im obiecał oprócz zwalania wszystkiego na innych i węszeniu wszędzie spisku? mam dość słuchania wciąż o Smoleńsku. Mam jedno skojarzenie z prezesem- Adolf H

Gość maturks4
Prezes chce upodobnić się do...Ojca Dyrektora. Tego ostatniego coś nie widać, to załatwił sobie zastępstwo. Oszołomom wszystko jedno, kto głupoty gada

Ja mam wrażenie, że coraz więcej osób w tym kraju kieruje się nie patriotyzmem, a nacjonalizmem, zresztą na czele z prezesem. Tusk też tylko gada, a jak przyjdzie co do czego, to porządnych reform nie ma. Już chyba każdy to zauważa.

Gość co to za kraj
tak ale ja zawsze myśłałam że katolicy szczycący sie tym że to katolicy żyją zgodnie z przykazaniami typu : nadstaw drugi policzek, miłosierdzie itp.a ci co za nim idą są tak zagorzali że nie chciałbym takiego na drodze spotkać bo chybaby mnie pobił jakbym miała inne zdanie

Gość Maryska_______
jesli juz z polityki nic nie rozumiesz to zrobisz wszystkim wielka przysluge, jesli nie bedziesz sie wypowiadac. piszesz totalne bzdury !!! takie tematy powinny byc od razu kasowane !!!!

Gość co to za kraj
trzeba by chyba wymienić ich wszystkich cały rząd. i odsiać ziarno od plew: senator czy poseł powinien mieć własne dochody a funkcję w rządzie powinien pełnić społecznie żeby mieć gwarancję że chce coś chłop czy baba zrobić a nie tylko się wzbogacić

Gość co to za kraj
no to wyjaśnij mi o co chodzi a nie naskakuj od razu.

Gość kjhkhkhkjhkh
ludzie przeciez wiadomo od dawna ze ten cały prezes to chory pacjent, teraz mamy tego potwierdzenie i raczej chorzy ludzie tego nie zauważają

Gość Maryska_______
a moze ty sam jestes chory ? ale sam tego nie zauwazasz :) nie osadzaj innych wg siebie !!!!

Bardzo mnie dziwi, że on nie potrafi skupić się na żałobie, bólu i pamięci po stracie najbliższych. Prezes tylko podsyca w sobie i w "swoich" nienawiść. Widać, że tym żyje. Przerażające są te nocne marsze z pochodami. Mam tylko jedno skojarzenie - 1933 rok.

Gość kjhkhkhkjhkh
hen maryska, to ty kolejna fanatyczka, a krzyz juz zbiłaś i lecisz z nim skandować ha ha ha, no i nie zapomnij przelewu na Rm w tym miesiacu zrobić ha ha ha, że jeszcze istnieją tak ciemni i fanatyczni ludzie

odsiac to trzeba bylo w 1989!! co to za kraj ktory po paru latach wybiera na prezydenta komucha a po 21 chce zeby do wladzy doszla partia komuchow? smiac sie czy plakac?

Gość prezes K. powinien

Gość tylko po
tylko po i nikt inny nikt, by żyło się lepiej, bo mi np. żyje się baaaardzo dobrze full wypas

Gość prezes K. powinien
byc 10.10.10 w krakowie i tam zlozyc wieniec albo pojechac z pielgrzymka do Smolenska a nie robic cyrk pod palacem.Tam nikt nie zginal ani nie zostal pochowany,robi tylko zamieszanie i to co robi nie ma nic wspolnego z zalem i zaloba.

Gość co to za kraj
owszem interesuje mnie dlaczego ten samolot się rozbił ale nie chce ciągle o tym słuchać. Wczoraj widziałam kawałek programu Lisa gdzie przepytywał dwie wdowy jak się czują. a jak sie mają czuć?jak osoby które straciły kogoś najbliższego, po co to roztrząsać. sto razy wolałabym zobaczyć ile już pieniedzy dostali powodzianie i jak sobie radzą.

Gość co to za kraj
a ty Maryśka jesteś jak zahipnotyzowana: nie naskakuj na innych tylko jak jesteś za prezesem to mi wytłumacz w podpunktach dlaczego np. i ja miałabym mu zaufać?

Gość Maryska_______
kjhkhkhkjhkh nie musisz mnie osmieszac! ja mam podobne zdanie o tobie ale posiadam jeszcze kulture i cie nie obrazam :) jednak mam nad toba przewage :)

Gość prezes K. powinien
Jedni drugich warci,czy to pis czy po.Nie jestem za po ale zdecydowanie przeciwko pis przez prezesa.Moim zdaniem jest to chory czlowieg ogarniety chorym fanatyzmem,graniczacym z jakims obledem.Klepki na oczach i tylko WLADZA,WLADZA,WLADZA.

Gość prezes K. powinien
czlowiek :)

Gość coś mi się obiło
o uszy że chciałby drugich wyborów bo na tych był pod wpływem środków uspokajających i nie był w pełni świadomy co wy na to?

Gość kora jacklowska
uważam że jarek k jest dzieckiem ćpunów :D on ma twarz misia koali po przebudzeniu:D w każdym razie coś na rzeczy jest a wmyśl jego poglądów to ma chyba świadomość że zajmie w piekle główne miejsce na patelni bo podzielił naród gorzej niż w czasie zaborów i owszem życzę mu wszystkiego najgorszego :D

Gość prezes K. powinien
Ja slyszalam po wyborach wypowiedz kogos z pis-u (juz nie pamietam kto to byl) ze przegrali wybory bo nie mogli mowic o tragedii smolenskiej.

Gość ja chce by rzadzil
Lord Vader!