Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arpad17

SAMOTNE MATKI-ZALOZMY KLUBIK

Polecane posty

🌻 witaj New Life a pytalam sie o ciebie, witaj kochana, dobrze, ze sie odezwalas,zaraz doczytan co piszesz,ale tak sie ucieszylam ,ze napisalas pa

napisalam i zniknelo cholera 🌻 My New Life super,ze sie odezwalas , juz doczytalam do konca, to przeszlas pieklo, teraz bedzie juz tylko lepiej i nie trac nadzieji na nic, jak marzysz o zyciu w innym kraju , po prostu sprobuj, nie zamykaj drogi, a czesto wracamy po wielu probach , bo samej ciezko, sczegolnie z malym dzieckiem, ale glowa do gory, zycze wszystkim mamom duzo zdrowka pa

🖐️ W koncu sie ruszylo jak sie ciesze :D:D:D:D Gratuluje odebrania praw 🌻 wiem co to znaczy to wielki krok do niezaleznosci od bylych. U mnie jednak skonczylo sie na tym, ze adwokatka wziela tylko kase a po roku okazalo sie, ze nie mam mu czego odbierac, bo malego w Pl nie zarejestrowalam a wg tutejszego prawa ja mam cale prawa do malego. No ale paszportu dostac nie moge i caly ten burdel mnie tak wkurza😠 Oj moje dupsko jak to w Lejdis mowily rzadzi sie wlasnymi prawami:O postanowilam od jutra zaczac biegac jak maly bedzie spal w dzien, bo z tym aerobiciem to chyba nic nie wyjdzie :( a musze sie troche "skurczyc" bo dupa jak szalupa :P Duzo zdrowka dla chorujacych Mamusiek i dzieciatek 👄 Arpad ja Cie zaraz rozwesele :D:D:D Ahh ja wczoraj sprzatalam a dzis juz znow bajzel nie mam sily normalnie :P Maly sie wykloca o chodzenie, niby sam chodzi ale obawia sie lazic calkiem sam i mimo, ze go nie musze trzymac wciaz mnie meczy zeby z nim chodzic niech w koncu zacznie sam lazic, bo ja zwariuje ;) Wczoraj u mnie kolezanka byla,posiedziala troche ale mezus szybko po nia przyjechal. Brakuje mi tu kolezanek i to bardzo :( No nic nie zanudzam ide cos robic a pozniej mam swoj maraton w tv :D

🌻 czesc dziewczynki to zycie takie dziwne albo my je tak pieprzymy ja to normalnie samej siebie nie rozumiem, ot i juz dobry numerek i wszystko wybaczone cholera , a nie tak mialo byc , eehhhh ide spac i milo mi was wszystkie znowu czytac, dzisiaj przegadalam na skype popoludnie z mamuska, maly marudzil , ze glodny , kotlety usmazylam, ale moj sie przypalil i teraz cierpie, bo brzuch mnie boli, wiec robie herbatke i ide do wyrka pa

🌻czesc dziewczynki jak u was? bolal mnie brzuszek, ale sprzatac sie chcialo, wiec juz teraz wiem , ze raz w miesiacu mam gwarantowana chec na porzadki i na kieliszek wodki, a ja prawie w ogole nie pije, coz natura tak dziala. Za to dzisiaj leze tylko i nic nie robie, dobrze mi tak tylko kawka i papierosek. No jak humorki, odezwijcie sie papapa

Hej dziewczyny u mnie dzisiaj pogoda jak marzenie..wiosna jak malina:) moje zatoki nadal atakują chociaż jak zarzucę ketonal to da się znieść, ale tabletek wystarczy mi tylko do środy:( i jak nie przejdzie to lekarz .....jak ja ich kocham! ale nic będę się tym martwiła jak przyjdzie czas...a dziś jeszcze 3 godz. pracy i w końcu mogę iść z moją mała na spacer będzie jeszcze jasno... pogodnego dnia mamy:))

Arpad Ty to masz dobrze zyc a takich tropicach zazdroszcze tych slonecznych upalnych dni :) No a ja wczoraj najadlam sie strachu, dziecko moje rozcielo sobie luk brwiowy krew sie lala i trzeba bylo jechac do szpitala. cale szczescie nawet sprawnie to poszlo tylko 3 godziny nam to zajelo. Skleili jakims klejem, bo pewnie takiemu maluchowi to szwow nie zakladaja. No cale szczescie juz jest ok, Chyba nawet go to nie boli, bo ani nie marudzi i dalej biega jak szalony a ja to chyba na zawal padne przez te jego biegi po chacie :O Poza tym pogoda dzis super, spacer zaliczony, maly spi a ja nie wiem gdzie rece wlozyc :P

🌻 czesc dziewczynki, oj cichutko nam sie zrobilo tutaj. U mnie ok , minely glupie nastroje, ale to dzieki you tube, zaliczylam ponad 12 godzin nonstop przy kompie, odskocznia od codziennosci. Co u was, pa pa

Gość hand_cream
Witam mamuski w koncu po dluzszej nieobecnosci zajrzalam na topik i widze,ze kilka nowych mam przybylo.Witam i pozdrawiam goraco. U mnie gdy dzieciaki spia to ja mam czas dla siebie ktory najczesciej spedzam nadrabiajac zaleglosci internetowe.Siedze do pozna a rano narzekam,ze jestem niewyspana(kilka pobudek dzieciatko moje mi w nocy robi).I ciagle sobie wyrzucam,ze zamiast wziac dluga relaksujaca kapiel-wybieram tego kusiciela- komputer. U nas dzis byla piekna pogoda.Cieplo i slonecznie.Wiekszosc dnia spedzilam(spedzilismy)na dworze>Naprawde fajnie bylo.Az mi sie buzia usmiecha gdy pomysle,ze jutro tez najprawdopodobniej bedzie cieplo.Do tego mam plan jechac do centrum handl.(kupic prezent dla corki kolezanki ktora konczy roczek wkrotce)i umowilam sie na wspolne zakupowanie z kolezanka wiec dzien powinien byc udany.Udany czytaj inny niz zwykle bo zazwyczaj moj dzien spedzam z sama z dziecmi.Wszystkie kolezanki zazwyczaj zajete praca i swoim zyciem.No i brakuje mi kogos kto rowniez ma male dziecko z kim moglabym umawiac sie na wyjscia chocby do parku. Udanego dnia wszystkim mamom zycze.

🌻 witajcie mamuski czesc hand cream🖐️ u mnie teraz pod gorke , problem z facetem , no ale to nie nowosc.... poza tym 3 tygodnie ferii swiatecznych w szkole, wiec dziecko w domu .... pogoda jak zwykle cieplo, my juz w krotkim rekawku i spodenkach latamy po dworze. A co u was ??? pa pa

Gość hand_cream
U nas(w UK) tez dzis bylo bardzo cieplo,upalnie wrecz :)super,lubie slonce

🖐️ Cisza u nas sie zrobila, mamy poginely nam :( A u nas od 2 dni tez cieplo az trudno uwierzyc :D Ale nie wiem czy sie cieszyc, bo jak teraz cieplo jest to pozniej bedzie lalo :O Arpad wiesz jak to mowia z facetami, z nimi zle bez nich jeszcze gorzej :P Ja posprzatalam dom, maly spi a ja kawke pije i tv ogladam :)

ja Was czytam, nie zginęłam, ale mam ostatnio kiepski nastrój, nie będę pisać bo i Wam popsuję... Niech ta wiosna już nadejdzie.

🖐️ rozwodkaa nie przejmuj sie nie popsujesz nam nastroju, my swoje tez tu wpisujemy , czy dobry czy zly, pisz , czasem to pomaga. JA dzisiaj kupilam na dvd komplet saga zmierzch itd uwielbiam to . Ogladam po kilka razy i marze ... oststnio znowu siedze przed kompem po kilka godzin i smigam po nocach po you tubie, nie ma dla mnie nic lepszego niz filmy, dziewczynki pozdrowienia dla kazdej pa i piszcie, pozdrawiam

🖐️ dziewczyny Nie patrzcie na nastroje pisze po to tu jestesmy. Wiadomo raz jest lepiej raz gorzej ale takie to zycie jest :) U nas wszystko dobrze, nie ma co narzekac. Posapalam sobie dzis za wszystkie czasy teraz zrobie sobie kawke i chwila ciszy maly spi :D a pozniej szybko pod prysznic abym zdazyla przed jego przebudzeniem :P Duzo slonka wam wysylam i piszcie co u was!!!!!

🌻 czesc dziewczynki , u mnie tez tak roznie, eeeehhhhh samo zycie. Ciagle nie umiem podjac decyzji i czekam az zycie samo przyniesie rozwiazanie , tak latwiej. U mnie juz cieplo, w dzien ponad 35 stopni, wiec padam, no a bedzie wiecej , w lecie o jakies dwadziescia,. Cale noce i dnie spedzam na ogladaniu filmow, znalazlam super strone cos na ii tv czy podobnie , ja oczywiscie , o wampirach , bo uwielbiam, zycze wam duzo dobrego humoru i spokojnych swiat, kolorowych pisanek, coz ja swiat nie obchodze , ale ...... pa pa

🖐️ czyzby nam topic padl ??? dziewczyny wracac 😭😭😭 co u Was ?????

🌻hej Mimozaa😘 cos tu podupadlo i chyba sie kobietki przeniosly, albo juz nie maja czasu, a i zima sie skonczyla. Co tam u ciebie? Mamuski wracajcie , pogadamy o drobiazgach. papa

🖐️ U nas wszystko po staremu, ogolnie zyjemy sobie spokojnie :D Pogoda sie popsula no ale niby mowia, ze ma byc lato 30 stopni jak tu jestem ponad 3 lata to chyba ponad 25 nigdy nie bylo wiec wierzyc mi sie nie chce :P Poza tym zakupilam autko :D wiec smigam z malym tu i tam :P Niedlugo przeprowadzka a i troche sie to wszystko skomplikowalo dodatkowe problemy z tego wszystkiego dzis spac nie moglam:O Ehhh takie zycie jak w Madrycie :P A reszta dziewczyn pouciekala na dobre chyba ???? Trzymaj sie Mala 👄 i daj znac to pogadamy na skypie ;)

hej 🌻 u mnie widmo przeprowadzki, niestety to trudne, bo ceny sa okropne, tu juz od kilku dni 40 stopni w cieniu, klima si epopsula, i tak juz nie lubie tego mieszkanka. jeszcze kilka dni i dojde do siebie to odezwe sie na skypie pa

Cześć babeczki! Może jest jakas samotna mama/tato z Wrocławia? Chetnie wyciagnę kogos na spacer z dzieciakami. Co Wy na to? babgra@wp.pl

hej gaderypoluki tu wiekszosc nie byla z Polski , ale i tak topik upada powolutku, chociaz mam cicha nadzieje, ze moze przy odrobinie szczescia powroci, ale popisac zawsze mozna i wesprzec

Gość trulimuli
hej mamuski,zajrzalam po dluzszej nieobecnosci a tu pusciutko.moze lepiej wymienmy sie adresami skypowymi a wtedy mozna popisac gdy ktos bedzie dostepny.pozdrawiam

Gość trulimuli
hej Nikoletta,przeciez my wszystkie nie od zawsze smotne :)

Gość trulimuli
Alez dzis u nas lalo...kiedy to lato w koncu przyjdzie a wraz z nim lepszy nastroj.Kupilam zima mase letnich sukienek dla coreczki i nie mam okazji by ja w nie ubrac(dodam,ze nie mieszkam w Polsce). Nic mi sie nie chce robic,popadam w stan apatii,czy przez pogode czy tez cos innego? hej dziewczyny,gdzie jestescie?

Witam wszystkie mamy !!!! Moze topic odzyje to zalezy od nas, przychodzimy i odchodzimy. To moj topik , wiec bede dla was nadal, poradze poslucham , poplaczemy i posmiejemy sie razem.

No ja tez mam taka nadzieje:D witam nowe Mamuski :D Arpad jak tam z chata ??

Hej Mimozaa no normalnie duuuuuupaaaa . Mieszkam katem u tego amerykanca, i katastrofa , goraco nie ma klimy i wszystko mnie drazni , w dzien i w nocy ponad 45 stopni, padam. Jednak jak sie poszczesci to wrocimy do tego samego bloku , do klatki obok, na 3 pietro, teraz bylam na 2, coz lepsze to niz nic, ale nawet dobra cena wynajmu. Ostatnio znowu zaczelam jezdzic do pracy, co niedziele, razem z synkiem. Wspomoglo to kieszen, bo w czerwcu skonczyla mi sie ta stala praca, wroci sezonowo we wrzeniu. Ogolnie mam nadzieje , na lepsze, pozdraawiam