Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

arpad17

SAMOTNE MATKI-ZALOZMY KLUBIK

Polecane posty

Hej dziewczynki !!! Czy damy rade ozywic ten topik .🌻 ???? Mam nadzieje, ze zagladacie tu czasem. Co slychac u naszych samotnych mamus ? Pozdrawiam.....

hej dziewczyny, ja tez jestem samotna mama. Mam 5 letniego synka, mieszkam za granica i czuje sie tu bardzo samotna. Mam faceta, ale nie mieszkam z nim. Brakuje mi wsparcia prawdziwej przyjaciolki. Czasem nie mam z kim porozmawiac Kobiety ktore znam maja dzieci i mezow, prowadza zupelnie inne zycie. Ja musze sobie ze wszystkim radzic sama bez wsparcia przyjaciol czy rodziny. To jest czasami bardzo trudne

hej ! Matylda781 Wiem jak to jest, zyjemy jakby w zupelnie innym swiecie, starajac sie poskladac w calosc nasze zycie. Jest wiele samotnych mam, a kazda ma jakies swoje zycie lepiej juz gorzej poukladane. Napisz ile masz lat, skad jestes. Zawsze tu mozemy pogadac. po pierwsze nigdy sie ni epoddawaj , bo to dzieci sa nasza sila, po drugie dobrze ,ze masz kogos, i pamietaj ,ze czasami warto zaufac. Musisz tez wiedziec czego chcesz od zycia i na ile masz sily aby moc cos komus jeszcze dac od siebie, milosc , zaufanie . Pozdrawiam

Gość dcfvgbhjkl;
arpad-jak twoje mieskanie?mieszkasz tam gdzie pisalas?na 3cim pietrze alez ja sie nudze dzis!!! dzieci spia,a ja na orum,zabijam nude

Hej Mamusie !!! Zadna juz tu do nas nie zaglada, szkoda. Gdzies si enam rozwialy mamy....moze to w dobra strone, zycze wam powodzenia i odezwijcie sie czasem. U mnie sie troszke zmienila pogoda, i mi zimno huraaa, tylko po takich upalach , to sie odrazu rozchorowalismy . Pozdrawiam i znikam , bo wlasnie wrocilismy z pracy, po 18 godzinach pracy.

hej hej !!! zagladacie tu jeszcze mamusie...? U mnie ok , praca i praca, ale szczesliwa. Mieszkanko zmienione w zeszle wakacje. A co u was ? Mam nadzieje,ze sie wasze sprawy dobrze poukladaly ...pozdrawiam

Gość gadu-99
Ja swoją zostawiłem - bo miałem jej dość ! Teraz mam druga i jest mi z nia dobrze ! Dzieciom też ! Co zepsułyście małżeństwie ?

Gość kradka
Witam! Szukam samotnych rodziców z Wrocławia w celu wspolnych spotkań, wypadów z dzieciakami, kawkowania i wsparcia. Hej, odezwijcie sie na : samotni_rodzice@wp.pl