Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mentalissta1

WIECIE DLACZEGO ZGINELI CI LUDZIE ? 18 osób ugniecionych w busie bagażowym

Polecane posty

Gość mentalissta1

odpowiedź jest taka : BIEDA ! tak bieda ! jechali do pracy do sadu , wsiedli do busa ciężarowego bez siedzeń, bez pasów, przekroczenie jakichkolwiek zasad jechali bo chcieli zarobić na chleb bieda w Polsce zabija ! qa oni będą żałoby narodowe wprowadzać a chooj !

Gość powinni dostać odszkodowania
co najmniej takie jak ci ze smoleńska. W końcu jechali do pracy, a nie na wycieczkę, to właściwie powinni dostać więcej :o

Gość mentalissta1
schodzili z kosztów,jest teoria że właściciel sadu zorganizował taki transport samochód bagażowy bez okien ,kucali tam masakra

Nie znacie realiów polskiego sadownictwa. Tysiące osób jeździ w sezonie wtakich warunkach. MAm na myśli oczywiście zagłębie sadownicze jakim jest powiat grójecki gdzie miał miejsce ten wypadek. Siedzieli na skrzynkach po jabłkach. Wypadek straszny..Kolega który jest strazakiem dzwonił do mnie rano i opowiadał masakra po prostu.

Gość mentalissta1
"na skrzynkach po jabłkach ":-O i od lat tak jeżdżą

Gość mentalissta1
o 6 rano bus zderzył sie z tirem bez śladów hamowania straż wyważyła tylne drzwi i wysypały sie ciała ,które podczas zderzenia przemieszczały sie wszyscy z busa zginęli - 18 osób

Gość nowy dwor
nowe prawo objęło kierowców autokarów-szkolenia,badania,sprawdzania przewoźników a nie podejrzewali że można transportować ludzi bagażówką nieprzystosowaną furgonetką ale zaskoczenie

Gość [*] [*]
bardzo mi ich szkoda ale za 2 miesiące nikt poza najbliższymi nie będzie o nich pamiętał bo nie byli z pierwszych stron gazet