Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanaaa

trudno dochowac wiernosci

Polecane posty

Gość niezdecydowanaaa

mam chłopaka ale jakos nie potrafie dochowac wiernosci, poznałam na studiach super chłopka i boje sie ze zdradze mojego obecnego z nim jejciu nie wiem czy cos ze mna nie tak czy jeszcze nie poznałam tego jedynego czy co

taaa skad ja to znam. moze po prostu nie spotkałas jeszcze chłopka ktorego bys bardzo pokochała i ktorego bys nie zdradziła

Gość raticus+simian
kobiety nie są monogamiczne tak samo jak mężczyźni

Gość niezdecydowanaaa
ewa nie wiem co insynuujesz ale ja napewno nie jestem zwierzeciem.

granica? nie wiesz, czym człowiek rózni się od zwierząt? to podpowiem - posiadanie lub nie- uczuć wyższych

Gość niezdecydowanaaa
z chłopakiem poł roku a tego drugiego dopiero poznałam

Gość Ebenezer
Znasz takie określenie: Nimfomanka? Niektóre Panie określają to jako "Kobieta z mózgiem faceta"

Gość MIlaaaaaaaa
ja mam narzeczonego nawet a mysle o tym zeby z jakims kolega sie pobawic ale nie wiem dlaczego w sumie ale tylko chyba z jednym kolega moglabym to zrobic bo jak mysle o sexie z kims innym to mnie obrzydza chyba nawet takze tylko moj albo ten kolega wchodza w gre ;)... dodam ze juz bylismy dosc blisko z tym kolega w lozku ale jakos sie opanowalismy i nie bylo sexu

wujek google na pewno Ci podpowie, nie jestem tu od wygłaszania referatów nt. uczuć wyższych ewentualnie psycholog za odpowiednią oplatą :)

Gość MIlaaaaaaaa
ja oprocz mojego narzeczonego to moglabym tylko z jedna osoba to jeszcze zrobic tak mysle z naszym kolega wspolnym :D.. juz kiedys bylismy w sytuacji pewnej w lozku ja z tym kolega ale skonczylo sie na macanku do sexu nie doszlo... heh

Gość MIlaaaaaaaa
No wlasnie czyli co jak na mysl o innym czujemy takie odrzucenie czyli jak to mozna sformułowac coto oznacza w takim razie heh ;)

Gość Malina jesienna
Trudno dochować wierności gdy w związku nie ma miłości. Poczytajcie Panie co znaczy kochać kogoś całym sercem i życzę wam umiejętności pokochania drugiego cżłowieka.

Gość MIlaaaaaaaa
ja jestem z moim prawie 5 lat i go nie zdradzilam tzn nie uprawialam z nikim innym sexu ale calowalam sie kilka razy z innym ale to na samym początku w sumie bylo naszego chodzenia....

Gość MIlaaaaaaaa
Tez nie wiem po co wypilo sie za duzo mialo sie 16 lat to sie troche poszamotalo w glowce hehe ;D

Gość MIlaaaaaaaa
nie wiem hehe mozliwe ;)

Gość niezdecydowanaaa
ej!!!!! przeciez ja nie napisałam ze chce isc z nim do łożka