Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

że jak ?

czy to jakieś fatum ???

Polecane posty

znowu kolejna żałoba, bo jakiś narwany dureń wiózł tyle osób. co jest do cholery z tą Polską ??? czy to już faktycznie ten koniec świata ? ten rok jest jakiś chory, ciągle jakieś katastrofy.. :O

Gość wafeleczka88
myślę, że to Cię nie pocieszy, ale przepowiednia mówi o tym, że 2010r. ma być bardzo trudny, a 2011 jeszcze gorszy, o 2012 nie mówię, ale na szczęście w 2013 nic się już nie wydarzy, bo nie będzie takiego roku, z kolei inna przepowiednia mówi o III wojnie światowej w listopadzie tego roku, która zakończy się w 2014, a najbliższe lata będą bardzo trudne dla ludzkości

to slyszalam juz.. i kurde za co to wszystko ? normalnie nie wierze, ze takie cos ktos wymyslil, mam nadzieje ze to jedna wielka sciema. za mloda jestem 😭

Gość wafeleczka88
Też mam nadzieję, że to nie prawda, ale przepowiednie o I i II wojnie światowej się sprawdziły, o końcu świata też było sporo i na szczęście się nie sprawdziły. Ja zamierzam spokojnie czekać do końca listopada, a później do 21.12.2012.

Gość żejak
zapytaj jeszcze pARE RAZY CZY JESTEŚ ŁADNA CZY BARDZO ŁADNA, TO MOŻE ODCZARUJESZ KONIEC ŚWIATA ha ha ha :D

Gość wafeleczka88
na różnych stronach internetowych, szukałam pod hasłami ''2010 przepowiednie'', ''przepowiednie'', ''koniec świata'', ''2012r.''

"zapytaj jeszcze pARE RAZY CZY JESTEŚ ŁADNA CZY BARDZO ŁADNA, TO MOŻE ODCZARUJESZ KONIEC ŚWIATA" niby gdzie o to pytałam ? :O

Gość malamałamala
Niektórzy te przepowiednie uważają za świetny temat do żartów. Moja koleżanka powiedziała, że jak będzie wojna, to przynajmniej Euro 2012 się nie odbędzie...

Gość żejak
już nie pamiętasz? wczoraj był taki durny topik z twoją fotką z gatunku: powiedzcie, jestem ładna, bardzo ładna czy super ładna? :D :D

a wracając do tematu.. po 3wojnie ma być jeszcze gorzej, tak ? oczywiscie jesli przepowiednia sie spelni.. :O (o czym wole nawet nie myslec), ale kto nas zaatakuje, wiadomo ?

Gość jehowa znaczy ruina
po 3 wojnie świat będzie wyglądał jak w filmie księga ocalenia