Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhjrt6hyu

Gdzie mozna kupić normalne kozaki??

Polecane posty

Gość jhjrt6hyu

Jestem na poczatku ciąży i chciałabym sobie kupić jakieś wygodne buty na zimę. Przeszłam kilka sklepów i NIGDZIE nie znalazłam normalnych kozaków. Wszędzie jakieś dziwaczne,z jakimiś zdobieniami, z klamerkami, a to z jakimis fałdami, a to kowbojskie... A ja szukam takich zwykłych, długich do kolan albo za łydkę, na płaskiej podeszwie, ewentualnie na małym obcasie, z zaokraglonym czubkiem (spiczastych nie chce), na zamek. I nie ma, po prostu nie ma. Może któras z Was zna jakiś sklep (nawet internetowy) gdzie mogę znaleść takie buty?

poszukaj po lokalnych handelkach tam zwykle mają ciekawszy wybór jak w sklepach firmowych które tylko na modę patrzą :/

Gość lopae
widziałam ładne na www.animus24.pl

Gość jhjrt6hyu
No ja nie wiem dla kogo ta moda i do kogo skierowane są te serie... Buty zamszowe i na obcasie raczej nie sprawdzą się w zaspach az do tyłka...

Gość jhjrt6hyu
Powaga? Taka cena?

Gość no to może...
poszukaj na allegro wpisując oficerki- te są zazwyczaj klasyczne, bez zdobień:) Ale jeśli kupujesz ze skóry ekologicznej a nie naturalnej to może być raczej ciężko, bo te są przeważnie "upstrokacone"

Gość Aleksandra 22
są bardzo ładne w sklepie CCC firmy Lasocki za 299 zł. ja sobie takie kupiłam i jestem bardzo zadowolona. są klasyczne eleganckie...

Gość jhjrt6hyu
Majówko, jakbyś ty miała co zimę do przekopania łopatą 200 metrów, tym bardziej gdy jesteś w ciąży, aby gdziekolwiek wyjechac to raczej tez byś chciała aby buty były wygodne i praktyczne a nie mam zamiary co 2 tygodnie kupowac sobie nowych butów bo zamszowe są wytarte, poplamione a z upichconych coś odpadło. Ja wiem, że dzisiejsza moda kreuje wszystkich na klownów ale jeśli chodzi o buty to wole pozostać nudna jak flaki z olejem. Przynajmniej nie będę się wstydziła wyjść w butach.

Gość trzeba poszukac na targach
i bazarach, tam nie dosc ze moze znajdziesz takie buty to i jeszcze za przyzwoita cene. niestety nie kazdy ma ambicje aby wygladac jak hanna montana albo inna badziewiara :O