Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marystuart

Dzien nauczyciela - nieść cos do przedszkola czy nie?

Polecane posty

nie wiem jaka jest tradycja w przedszkolach, a slyszalam , ze nie daj Boże zaniedbac jakąś panią, to zapamieta sobie dobrze.

Gość Kaarroolliinnaa
Wiesz co... moja mama jest przedszkolanką :) uważam, że byłoby jej miło jakby coś dostała, ale na pewno nie byłaby pamiętliwa czy zła, że nie dostała nic :]

co kraj to obyczaj :) u nas w przedszkolu to wręcz jest plakat o zakazie powieszony :)

Gość odpowiem..........
wiesz jeden kwiatek fortuny nie kosztuje a pani wychowawczyni by było miło

a tu nie wiem, kiedys rozmawialam z jedna matką na podworku to opiwiedziala mi, ze pominela raz panią pomoc, to dlugo jej to pamiętała i patrzyła krzywo, tylko nie pamietam z jakiej okazji niosla prezent. no to jak teraz kazdej po ptasim mleczku - rujnacja kompletna :)

Gość moja córka
chodzi drugi rok do przedszkola. W zeszłym roku na dzień nauczyciela nic nie kupowałam ale na zakończenie wszystkie panie dostały kwiatki a rodzice patrzeli na mnie jak na idiotkę bo oprócz mnie nikt nic nie przyniósł. Tak więc w tym roku odpuszczam.

Mój syn teraz chodzi do zerówki przedszkolnej i nie mam zamiaru nic kupować, niby z jakiej racji. Jak chodził do przedszkola też nic nie kupowałam.

no wlasnie wiele zalezy od nauczycieli, czy sa malostkowi i wypatruja prezentow, czy mają w nosie, ale podejrzewam, ze nasze przedszkole jest raczej z tych pierwszych.

Gość u nas sa 2 nauczycielki
skaładali sie rodzice po 2 zł (26 dzieci ) i dostaną po storczyku od grupy

Gość mamachichi
a nie macie czegos takiego jak rada rodzicow?u nas w przedszkolu rada sie zajmuje kwiatami dla nauczycielek i calej obslugi przedszkola

Gość asicakocica
U nas podobnie, jest rada rodziców, ze składek mamy, które są w tej radzie, kupują kwiatki na dzień nauczyciela, drobne upominki na dzień chłopca, dzień kobiet, czy mikołajki itp.

a u nas w tym dniu jest Pasowanie na Przedszkolaka i każda z mam coś ma przynieść...będzie przedstawienie i ogólna "impreza"