Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxmamamiaxx

czy to normalne po porodzie?

Polecane posty

Gość xxmamamiaxx

dzis mijaja 3 tygodnie odkad urodzilam synka i mam problem.rano przy oddaniu stolca zauwazylam dosc sporo krwi i nie jest to krew poporodowa bo od jakiegos czasu juz nie krwawie.wyraznie to byla krew z odbytu....zaczynam sie martwic co to....pomozcie prosze....

Gość moze hemoroidy
czesto robią się w trakcie ciązy lub miałas je wczesniej , moze one krwawią Ja obstawiam hemoroidy , które musiały ci sie zrobić w ciązy

Gość żadna nie kupuje
albo w czasie porodu

Gość xxmamamiaxx
nie mam zadnych dolegliwosci nic kompletnie nic mnie tam nie boli...chociaz zaraz po porodzie wyczuwalam taka jakby twarda kuleczke w okolicy odbytu .... czy tak objawiaja sie hemoroidy?

Gość niestety tak
ja cala ciaze nie mialam a po porodzie niespoidzianka.....tez mnie nie boli tam nic....ale troszke krwi juz mialam :(

Gość jak chciałaś rodzić naturalnie
to masz :o nie tylko problem z rozklapiochą ale też z wypróżnianiem,gratuluję :o

Gość moze hemoroidy
debilko wyzej , hemoroidy nie robią się od porodu naturalnego :-0 One tworza sie juz w czasie ciazy :-0 Palanciaro

Gość xxmamamiaxx
chcialam??nie mialam wyjscia u nas w szpitalu nie ma prawa wyboru dali oksytocyne wywolali mi porod i tyle nie mialam nic do gadania....a ja nie prosilam o komentarz do porodu !! a i tak uwazam ze lepiej jest urodzic naturalnie!!a nie po cesarce zdychac z bolu kilkanascie dni....ja 2 godz po porodzie poszlam pod prysznic tak sie rewelacyjnie czulam!!

Gość angelinaaa jolieee
a moze jakis szew ci puscił i krwawi ja tak miałam

Gość xxmamamiaxx
nie mialam naciecia wiec nie ma tam co krwawic.... nie mialam tez zadnego pekniecia poprostu porod rewelacja...

zapewne :D zwłaszcza wielkie wiadro jakie zostało jak nie bło szycia :D ale kto co lubi :p

Gość xxmamamiaxx
widac ze nie masz dzieci !! i nawet nie wiesz ze macica sie obkurcza i tzw wiadro to tylko mity?? wiec lepiej sie nie wypowiadaj!!

Gość angelinaaa jolieee
u mnie lekarz tak zszył, ze jest ciasniej niz przed porodem, na poczatku to był koszmar, a teraz ok

Gość nie zwracaj uwagi na to
cos wyzej a to napewno sa hemoroidy ja tak mialam po pierwszym dziecku idz do ginekologa przepisze ci czopki sama lepiej nie lecz bo sa dostepne tez bez recepty leki ale po porodzie krotko to lepiej poradzic sie lekarza ktore brac?poprostu zylaki robia sie w ciazy i nie tylko najczesciej wtedy gdy wystepuja zaparcia albo biegunki albo na przemian to i to poprostu teraz jak sie wyprozniasz musial ci ktorys peknac i dlatego krwawi

Gość nie zwracaj uwagi na to
jak chciałaś rodzić naturalnie a ty spadaj do przedszkola a nie zasmiecaj forum

Gość xxmamamiaxx
dziękuję....:)

zszyj wiadro , a co do sadła to schudnij bo pewnie masz też wielki tyłek i problem zniknie

Gość orginalna
jak chciałaś rodzić naturalnie przewaznie te co tak pisza same sa grube i brzydkie i maja jakies kompleksy dlatego musza wyzywac sie na innych chyba z zazdrosci nie chcialabym widziec twojego tylka bo pewnie koszmar

Gość angelinaaa jolieee
poród naturalny jest najlepszy kretynko

Gość xxmamamiaxx
angelinaaa zadzam się z Toba...