Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ista29

Prosze o wypowiedz osoby ktore moga mi pomoć ..! :(

Polecane posty

Drogie doświadczone kobitki tak doklądnie pisze tu o porade chodzi o to ze okres miałam 15.09.2010 , a kochalam sie z mezczyzna 27.09.2010r, nie zbyt mam sie czym chwalic w zabezpieczeniu lecz nie sprawdziłam czy jest cala prezerwatywa na samym koncu stosunku , okres z moich obliczen powinnam dostac 13.10.210 r czyli wsumie jutro. ? Owulacje obliczyłam mialam 27.09.2010r ! tak wiec troche oblecial mnie strach bo jest to moj nie stały partner niestety, a jeszcze objawów na okres nie mam zadnych poza bolacymi piersiami czy skurczami podbrzusza co powoduje ze zacznyam sie denerwowac . Sklonilo mnie to do kupienia testu ktory zrobilam dzis 12.10.2010 wiec drogie Panie czy ktoraś z was moze mi odpowiedzieć na pytanie czy ten test który przeprowadzilam może być wiarygodny i moge przyjac ze negatywny wynik jest prawdziwy czy jest to zbyt krotki czas bym mogla wierzyc ze nie jestem i poprostu spuznia mi sie ten okres ?

Gość hopsasasasa
gratuluję:) wybrałaś już imię dla dzidziusia?:)

ale mi to porada... Nie wybralam poniewaz nie mam pojecia jeszcze czy jestem czy nie :D