Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niemamsiłyyyyyy

ISTNY DOM WARIATÓW!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość niemamsiłyyyyyy
mam rok w plecy, bo wagarowałam.

Gość leopedia
Powiem tak, został ci rok, więc zmobilizuj się jak najbardziej umiesz aby doskonale zdać maturę. Jeśli masz warunki zainwestuj dodatkowo w język obcy, w razie ewentualnej przeprowadzki do innego miasta będzie ci łatwiej znaleźć pracę. Na taką matkę nic nie poradzisz, ona za kilka lat będzie taka sama.

Gość leopedia
Możesz też napisać ogłoszenie, że w weekend zaopiekujesz się dzieckiem (ludzie czasami chcą wyjść), nie wiem jakiej wielkości jest miejscowość w której mieszkasz, bo różne są potrzeby rynku.

Twoja matka ma nerwicę :/ patologia .. jednym słowem ... współczuje , !!!!!!!!!!! Masz przejebane ...

Gość niemamsiłyyyyyy
no wiecznie mowi, ze ją ma.. ze ja wykonczymy itd ale nie stwierdzone to ma chodzi tylko na kontrole do lekarza.. dzis była taka wsciekla, ze mojego psa zamknęła w piwnicy, niby za karę bo gryzie wszystko w domu :O to jest moj pies, moj prezent a ona sie rzadzi i wyżywaaaa

Gość niemamsiłyyyyyy
oo znowu o cos wojna slyszalam tylko ; WYDUPCAJ NA GÓRE

Gość owłosiony
jeśli to twój piesek to musisz brać za niego odpowiedzialność

Gość niemamsiłyyyyyy
tak, moj , ale nie zawsze mam mozliwosc bycia przy nim 24/h.. czasem cos zrobi pod moja nieobecnosc, jak jestem w szkole czy cos:O i matka i tak robi wielkie halloooooo, ze musi z nim siedziec, jak mnie nie ma :o rzeczywiscie tyle roboty, ze szok :O czyli nic, dac rano jesc, wypuscic na dwór, siedzi w domu to moze to zrobiccccc

Gość owłosiony
ja będę dyskutować czy przy psiaku nie ma pracy chyba, że to jakieś mini stworzenie niektórymi psami trzeba zajmować się jak dziećmi

Gość niemamsiłyyyyyy
mieszaniec z labradorem.. 3 miesiace trzeba mu dac jesc i na dwór wypuscic

Gość owłosiony
:)) ok, z pieskiem rozumiem twoją mamę pies 3 miesiące to czas intensywnego uczenia siku, ewentualnych wypadków, niedługo zacznie się czas gryzienia z prawdziwego zdarzenia opieka nad 3 miesięcznym labradorem jest na prawdę ciężka i nie oznacza dać jeść i na dwór puścić, bo taki malutki piesek oprócz spania potrzebuje dużo kontaktu z człowiekiem

Gość niemamsiłyyyyyy
dobra, nie ma co sie upierac ona sie sika w domu, jedyne to to co gryzie, ale mniejsza z tym, nnie o to chodzi, ale kar nie bd jej robic bo pies nie wie o co chodzi jak go po godz chowa w piwnicy .,..:O

Gość owłosiony
a gryzaki do zabawy piesek ma? jakieś żwacze, ogony, penisy wołowe?

Gość dfsgret
a masz jakas babcie np. do ktorej moglabys sie wyprowadzic?

Gość niemamsiłyyyyyy
NIE MAM, jedna mieszka koło mnie, ale to nie ma mowy, mowilam czarna owca w rodzinie, druga tez mam, ale ona mimo, ze jest wspaniała to nie zgodzi sie bo juz o to kiedys pytałam, to gadała ze nie bedzie brała odopowiedzialnosci, ze nie ma mowy itd.. poza tym w całej rodzinie byłoby gadanie, masakra...

Gość niemamsiłyyyyyy
:(:(

Gość niemamsiłyyyyyy
...