Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalawielkababa

jaki rozmiar powinnam nosic?

Polecane posty

Gość ulalawielkababa

Witajcie, Jestem bardzo wysoka - mierzę 179 cm. Jaki rozmiar ciuchów powinnam nosić, żeby wyglądać szczupło (ale nie jak szkieletor), a jednocześnie nie tak wielgaśnie? Rozpoczęłam dietę i w sumie nie wiem, ile powinnam schudnąć, by wyglądać dobrze. Wiadomo, że jak ktoś tego wzrostu będzie nosił XS-ki, to wszystko będzie dla niego za krótkie itd. Liczą się proporcje. A więc jaki rozmiar?

Gość sdadsd
dobre pytanie bo mam tyle samo wzrostu. Autorce pewnie chodzi o wage. wydaje mi sie ze jakbysmy wazyly z 67 kg byloby idealnie. Ta jedna z top models ma 185cm i wazy 70 kg....

Gość sdadsd
a powiedz jakie masz wymiary?ja obecnie waze 70kg i jestem na diecie, a wymiary to az wstyd podawac:(

Gość Niuńka 78
Ja mam 176 cm i waże 67 kg.

Gość ulalawielkababa
ale właśnie waga jest dość subiektywna... u każdego inaczej kg się rozkładają. Rozmiar wydaje mi się bardziej miarodajny - ciuchy, a co też za tym idzie ciało, są po prostu określonej wielkości. Uważam, że takim ideałem przy niskim wzroście jest zdecydowanie S. Jednak ja w S nie wejdę nie ważne, ile będę ważyć, chociażby dlatego, że moje biodra są po prostu szersze przez wzgląd na wzrost, ręce dłuższe itd. Jaki rozmiar noszą szczupłe, ale nie przesadnie wychudzone, wysokie dziewczyny?

Gość sdadsd
ja nosze L i XL zalezy od dlugosci i od rozmiarowki, w M sie nie wbije, to chyba 38 rozmiar

Gość Niuńka 78
Autorko a jaki rozmiar ty nosisz?

Gość ulalawielkababa
na chwilę obecną ważę z 71 kg. Jestem typową gruchą, więc górę to M, dół L. Myślę, że będę się odchudzała dopóki na luzie nie wejdę w spodnie M, czyli zakładam, że musi pójść z dobrych 6 kg. Tyłek to moje przekleństwo. Za to talia, brzuch, ręce, biust - wszystko teraz jest normalne, ale wiem, że jak schudnę, to będzie na maksa kościste. Cóż, taki los. Myślicie, że M przy takim wzroście jest ok?

Gość sdadsd
tez tak mam, gora spoko ale najwiecej idze w udka i tylek, i tez mam szerokie biodra

Gość sdadsd
i tez daze do tych 65kg czyli idziemy po ten sam cel:) z takiej samej wagi i wzrostu:) a znasz swoje wymiary? ja mam biurst 95, pas z 80 pewnie, biodra 96 i udooo 59 teraz.. masakra z ta dupą

Gość ulalawielkababa
nie lubie bardzo mojego ciala. nie wazne jak schudne przez ten brak proporcji zawsze bede wygladac dziwnie. ale coz, chyba odchudze tylek do m i po prostu przestane potem nosic duze dekolty itd (bo beda same kosci straszyc). teraz jesr odwrotnie - bluzki moge nosic bardzo eksponujace, za to dobranie spodni czy spodnicy... KATORGA!

Gość Niuńka 78
Ja góra to spokojnie M (38) natomiast spodnie to zależy ale raczej L w M też się mieszczę ale nie we wszystkie.

Gość ulalawielkababa
wymiarów nie znam. Myślę, że biust to poniżej 90, talia pewnie z jakieś 70-75, biodra ze stówę. niby nie tak źle, ale przy takim wzroście to dla mnie efekt kolumny i wielkiej baby murowany. trzeba naprawde schudnac zeby sie prezentowac zgrabnie bedac tak wysokim.

Gość sdadsd
no zgadzam sie, mamy podobne wymiary. tez niezbyt przepadam za ta figura bo jak sie zaczynam odchudzac to idzie ze wszystkiego zamiast z tylka i nog, u mniez zaczyna sie od rak, zaczynaja mi palce tak chudnac ze przestaje nosic jakiekolwiek pierscionki bo spadaja, potem idzie twarz, az wygladam jak z oswiecimia potem cyce i moj chlopak szalu dostaje bo w 2 miesiace moge 2 rozmiary stracic i wtedy zazwyczaj sie poddaje, a dupa nie drgnie. Jedyne co ci moge poradzic to kup sobie spodnie neoprenowe i w nich cwicz, mnie sie udalo przy tym z nog zrzucic juz 4cm

Gość sdadsd
ja gore Mki nie dam rady bo cyce mam olbrzymie, M wszedzie dopasowana ale w cyckach to nie dopinam...

Gość ulalawielkababa
dobra rada, dzieki. tylko u mnie tez wlasnie z cwiczeniami tak troche na bakier :/ mam bardzo duzo zajec i przez to gdzies to umyka. ja np uwielbiam swoj brzuch. nawet bez cwiczen jest plaski i umiesniony. ale juz boki.... nagle jakby ktos dokleil polowke drugiej osoby - wielkie, tluste... tak samo nogi. mozna sie rozryczec :). ale co tam, damy rade :)

Gość sdadsd
mam tak samo, a te neopreny nie musisz cwiczc, wystarczy ze w nich chodzisz, np z psem czy wokol bloku. Powiem ci ze znam dziewczyne ktora ma wiekszy problem z nogami ma brzuch 60cm a udo jedno samo ma 70 wiesz jak to wyglada, starasznie... 2 wielkie bele. Lydke ma taka jak ja udo a ja narzekam