Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loleeeek

ciąża ?

Polecane posty

Gość loleeeek

mam pytanko, bo nigdy nie znalam na nie odpowiedzi, ale teraz mnie zaciekawiło. otóż ostatni okres miałam 12.września 24 i 25 (dni płodne) kochałam sie z partnerem z finałem we mnie. dzis jest drugi dzien jak spóźnia mi się okres i mam odruchy wymiotne i boli mnie podbrzusze . a ja mam pytanie takie ile dni po stosunku dochodzi do zapłodnienia? bo przewaznie kobiety dowiaduja sie ze sa w 4 , 6 tygodniu ciąży? jesli jestem to os stosunku mija niecałe 4 tygodnie? czy któras z was miała tak wczesne objawy i jakie ? poczekam jeszcze kilka dni i testuje

Gość wnioskuje......
objawow zadnych na tym etapie ciazy. Brzuch pobolewal jak na okres to wszystko. Zrob sobie test.

Gość loleeeek
tylko ze na okres mnie nigdy nie boli. tylko pierwszego dnia okresu mam lekkie bole, a teraz mnie boli mimo ze okresu brak

Gość cerrutinnnnnn
zrób sobie test. co ci mamy więcej poradzić;/ 10zł kosztuje.

ciążę liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki - czyli u ciebie to byłby 4 tydzień 2 dzień. możesz być w ciąży albo przed okresem (i sobie wmawiasz) - objawy są podobne. zrób test, a jeśli wyjdzie negatywny i nie dostaniesz mimo to okresu, powtórz test za kilka dni.