Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdssdfgfds

Ludzie z dobrym sercem wejdzcie ,przeczytajcie!!!

Polecane posty

Gość gdssdfgfds

Witam wszystkich. Jestem z Biłgoraja. Całe nasze miasto jest wstrząśnięte. 18sto letnia dziewczyna - Angelika, choruje na nowotwór złośliwy!! Błagam obejrzyjcie filmik i pomóżcie jej!!! To już ostatnia szansa !!! Wlasnie obejrzałam ten filmik na facebooku i pomyślałam o kafeterii. Nikt nie chciałby znależć się w takiej sytuacji. Angelika jest córką, siostrą, wnuczką. Proszę o pomoc . http://www.youtube.com/watch?v=swlSaDMFMbs&feature=player_embedded#!

Gość gambikkkkaaa
kurwa jesteśmy w UE jest liberalizm , co Ty z tej sekty obrońcow krzyża jesteś? żebranie jest w UE zakazane, wokoło się ludzie bogacą , większe domy, mieszkania i lepsze samochody a Ciebie na leczenie nie stać? jak się takie coś ulęgło w UE

Gość hjhjhhjhj
smutne , prawda?

Gość hjhjhhjhj
człowieku bez serca, pisze zeby wchodzili tylko ludzie z dobrym sercem, chyba czytac nie umiesz,wiec zegnam

Gość hjhjhhjhj
Cieawe co Ty mądra osobo byś zrobiła jakbyś taa sytuacje miała. pozdrawiam

Gość hjhjhhjhj
myślałam, że na tym forum znajdę kogoś kto zechce pomóc.

Gość Edmunt Pipa
biedota jak się nie ma za co leczyć niech zdfycha . proste! a ile piesków żyje w tragicznych warunkach?

Gość hjhjhhjhj
sossss chyba nie tutaj, na razie nikt nie odpowiada. to jest straszne!!! rodzicie nabrali tyle kredytow na leczenie , ze chyba do konca zycia tego nie splaca, nie maja skad wziac na dalsze leczenie, u nas wmiescie oranizujemy kocerty , na nk na facebooku oglaszamy. robimy cio tylko sie da!!! traedia okropna, dziewczyna moze miec usuniętą macice, nie bedzie mogla miec dzieci!!!C:(:( jak nie znajda sie pieniadze to umrze, w polsce powiedzieli ze zrobili wszytko,

Gość hjhjhhjhj
Jezuuuuu edmundzie czy Ty widzisz co piszesz????!!!!!!!!!!!1 jestes okropny!!!!!!!!!!! nie pisz nic juz wiecej bo niedobrze sie robi. Jakby Ciebie osobiscie taka sytuacja spotkala to co bys zrobil!!!!!!!!! bys bal sie smierci i blagal o pomoc!!!

Gość hjhjhhjhj
chyba na złe forum napisałam z prośba..

Gość wyczytałam właśnie w necie
ze ta neuroblastoma na którą choruje Andżelika to choroba dziecięca, wiec jestem w szoku ze zachorowała 18latka...kurde, a dlaczego w Polsce rozkładają ręce? niech ją leczą!

ile miała lat gdy wykryto u niej nowotwór? może niech jej rodzina zgłosi się do Fundacji TVN Nie jesteś sam...oni pomagają takim osobom, jeśli wezmą ją pod swoje skrzydła to pomoga w finansowaniu leczenia (sms-y itd)

Gość hjhjhhjhj
bo choruje sie na ta chorobe do 19 lub 20 roku zycia. stalo sie to tak ze brat niechcacy kopnął angelike i dzieki temu wykryli nowotwor, poszla do lekarza ,lekarze przepisywali maście, nic nie pomagało i pojechala do Lublina i okazalo sie najgrosze!! Okropna tragednia. szukamy pomocy wszędzie gdzie sie da.

Gość hjhjhhjhj
chyba 16 lat miala , zglaszali ta sytuacje wszedzie , ale nie wszedzie odpisuja. nawet do Palikota pisali ale bez odzewu . Michal Wiśniewski obiecal pomoc ale nic sie nie odzywa. Dlaczego zycie jest zalezne od pieniedzy? nie masz ich - umierasz..

Gość adi_P
a kosciół nie moze dac jakoś nie slyszalam by kosciól kogoś wspomógl finansowow potrzebie chorych poza modlitwą Bo dla koscioła najlepiej byłoby jakby umarla bo bylaby kasa za pochówek a ksieża i biskupi w limuzynach swoje tluste dupska wożą. Do dupy to wszystko

Gość hjhjhhjhj
w Polsce powiedzili ze wiecej zrpobic nie moga. to jest nasza Polska rzeczywistość! :/

Gość też mi sensacjaaaaa
mam dobre serce, pomagam zwierzątkom , a ....nowotwór??? nie dramatyzuj!!! tyle ludzi to ma i umiera na to albo wyzdrowieje że nie rób scen!!! no ale wiocha biłgoraj to i nowotwór jest sensacją , niech palikot ci pomoże on stamtąd i kase ma

Gość hjhjhhjhj
kosciol chyba tylko pomaga modlitwą, nie słyszałam zeby finansowo pomagał! Raczej to kościołowi sie daje zarobić a nie on nam.

smutne...a najsmutniejsze, ze nie ona jedna tak cierpi...

ludzie oddali kasę na budowę kolejnego kościoła w mieście każda choroba jest tragedią a jej leczenie powinno byc pokrywane z ubezpieczenia.Oby nikt z nas nie znalazł się w sytuacji w której musimy błagac o pomoc finansową. Interesujesz się tą dziewczyną bo ją znasz,pochodzi z twojego miasta czy jest ci przykro. Kilka lat temu na raka zmarł chłopiec który mieszkał na tej samej ulicy,rodzice zrobili co mogli ale jakoś całe miasto nie było wstrząśnięte

Gość hjhjhhjhj
Człowieku to jest mloda dziewczyna!!! ma zaczete leczenie, tyle bolo juz zniosła. najsilniesze leki nie pomagaja!!! wiec skoro meczy sie z ta choroba 2 lata i walczy o zycie to nagle ma sie poddac i poprostu umrzec??????!!!!!!! bilgoraj jest maly ale co z tego ? czy to oznacza , ze czlowiek ma umrzec? palikot sie nie odzywa.

Gość hjhjhhjhj
Wydaje mi sie ze rydzyk bierze ale nie daje..

poziomko,a le tak już jest ze jeśli kogoś znamy, jest nam bliski to jego tragedia dotyka nas bardziej niż anonimowego kowalskiego...

Gość bystry jarek z Kielc
nie widziałem by kościół grabił od siebie raczej grabi ale do siebie pazerne ścierwo

właśnie przeczytałam że 14 października odbędzie koncert charytatywny z inicjatywy młodych ludzi bo urzędnicy "umywają ręce" "Jeden z czołowych samorządowców stwierdził, że nie przekaże ani swojego samochodu, ani nowego telewizora na aukcję i jest to ostatnia rzecz, o jakiej teraz myśli."

Gość rafaellaquatro
zeby ich taka tragedia nie spotkała ludzie są jacyś nie czuli obojętni zaraz odzywki typu ze tysiace ludzi choruje itp... ok ale akurat chodzi o tę młodą dziewczyne która chce wyzdrowieć i życ to zwraca się pomoc bo na NFZ to nie ma co liczyć i na pieprznięty kosciół tez nie ma co liczyć koorva co za znieczulica

kurwa, po chooj nam ten NFZ skoro jak człowiek zachoruje to go wysyłają za granicę bo oni nic nie mogą zrobić:O i rób co chcesz człowieku....to jest po prostu straszne w jakim kraju żyjemy