Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta_costawia_pytania

mam takie pytanie

Polecane posty

Gość ta_costawia_pytania

Przypuśćmy, że facet zdał prawo jazdy, dowiaduję się o tym z opisu na GG, i tu stawiam zapytanie: kto powinien pierwszy się odezwać? On rano, z wiadomością że zdał czy ja powinnam mu wysłać sms jak mu poszło? Dodam, że nie gadamy ze sobą 2 dni już, nie odzywa się nic i nie jesteśmy w związku, wszystko ku temu idzie, jesteśmy blisko siebie...

Gość pappapap
chyba raczej blisko nie jestescie skoro o egz nie psial

Gość noszzzzzzz...
jesli macie sie ku sobie,to on.ale...jesli ma 'radosny" opis na gg,to znaczy,ze chcialby sie tym podzielic ze wszystkimi,tak ze smialo mozesz zagadac,pogratulowac i takie tam... poreszta...wielki problem masz.zagadaj i tyle.

Gość ta_costawia_pytania
ale my w ogóle nie piszemy ze sobą smsów, raz w życiu napisał mi, głównie gadamy na GG, raz się spotkaliśmy. No i tak myślę, czy oby na pewno nie wyjdę na jakaś nachalną obsypując go smsami, skoro sam by mógł się pochwalić (nawet pisząc na GG).

Gość to wszystko zależy...
Hmm, ja nie wiem, czy faceci myślą w takich kategoriach, że on musie pierwszy się odezwać. Poza tym po co pisać, jak mu poszło, skoro wiesz, że zdał. No i może być tak, że wszyscy znajomi rzucili się z gratulacjami na gg i nie ma jak napisać. Jeśli chcesz nawiązać kontakt, po prostu wyślij mu smsa z gratulacjami.

Gość ta_costawia_pytania
no bo tęsknię za nim ... dzięki za rady:)

Gość nie pisz do niego
udawaj ze nic cie to nie obbchodzi . on mysli ze nie wytrzymasz i sie pierwsza odezwiesz