Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syrenkapipetka

Oblężenie facebooka?!

Polecane posty

Gość syrenkapipetka

Co do cholery się dzieje? Co to za wpisy??? Lubię tu,lubię tam... Wogóle nie wiem co wszystkim odwala? Czy ja o czymś nie wiem?!

Gość waesrdtfygujk
chodzi o to ze laski pisza "lubie.. na stole, lubie w samochodzie, na szafce itd. chodzi o to gdzie lubia klasc torbe a faceci nie wiedzieli o co chodzi i mysleli sobie wiaodmo co ;) a teraz ponoc faceci robia akcje odetowa i mierza piloty i pisza "moj ma 18cm, moj 20cm" itd glupie

Gość syrenkapipetka
Kurcze dzięki:) Profesjonalna pomoc:) Tylko skąd im się to właściwie wzięło?:)

Gość waesrdtfygujk
Walczymy z rakiem piersi Akcja została zaaranżowana w pewnym szczytnym celu. Październik jest miesiącem walki z rakiem piersi. To właśnie w celu zwiększenia świadomości w tym temacie, kobiety z Facebooka organizują się i solidarnie wpisują odpowiednie hasło na swojej tablicy. Rok temu były staniki Zeszłoroczna akcja, w której każda poinformowana o akcji kobieta miała wpisać swój ulubiony kolor stanika, znalazła swój finał w wiadomościach telewizyjnych, tak więc cel został osiągnięty. Jeżeli i tym razem facebookowe kobiety walczące o zwiększenie świadomości na temat profilaktyki i walki z rakiem piersi trafią do telewizji albo prasy, może się to stać piękną inicjatywą, wspaniałą akcją promocyjną oraz coroczną tradycją żeńskiej części Facebooka.

Gość mimjan bimjan
samo bydło ma profile założone na portalu facebook i nasza-klasa!