Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko_do_końca_roku

Wiem , że nigdy z nikim nie będę

Polecane posty

Gość tylko_do_końca_roku

Nawet nie macie pojęcia co czuje człowiek , który nigdy nikogo nie kochał. Czuje się jak nikomu niepotrzebny śmieć. Braku bliskiej osoby nie zastąpią koledzy od piwa i imprez. Oni też w końcu nas opuszczają bo mają kogoś dla kogo żyją. A ja nie mam nikogo , nigdy nie miałem. Wiecie jak to jest budzić się rano i iść do pracy i wiedzieć że nikt o nas nie myśli , dla nikogo nie jesteśmy ważni. Jakbym już nie wrócił to i tak nikt nie zauważy. ...

Gość gmli cie???
nie potrafisz sie zakochac? czy nie ma nikogo godnego kochania [ wg Ciebie ]

Gość tylko_do_końca_roku
Brak miłości wyniszczył mnie od środka i teraz nie byłbym w stanie dać jej nikomu.

Gość poranek nad rankiem
wiemy,wiemy inaczej co byśmy tu robili?

Gość tylko_do_końca_roku
Ja potrafię zepsuć każdą zaczynającą się znajomość. Chyba emanuję jakąś wewnętrzną negatywną energią i nic na to nie poradzę.

Gość miszekkkk
ja tez tak mam ja nie umiem kochac nawet moja rodzina jest mi obojętna bo tak naprawde mnie tez nikt nie kocha to niby jak ja sie mialam milosci nauczyc przykre to ale prawdziwe w pewnym sensie to ja jestem kaleko jesli chodzi o uczucia

Gość wisnie i czeresnie
Ja tez nikogo nie kochalam (oprocz rodziny) i nigdy nie pokocham. I co z tego wynika? Nic, zupelnie nic.

Gość miszekkkk
tez mysle ze mam taką wewnętrzną negatywno energie ze coz ze mną musi byc nie tak

Gość tylko_do_końca_roku
Mnie nawet brat powiedział , że jestem emocjonalnie upośledzony. Wiem , że on ma niestety rację. Przez ten brak miłości staję się coraz wiekszym egoistą , mam w dupie los innych ludzi. Nawet jakby wszyscy na mojej ulicy nagle zginęli miałbym to gdzieś.

Gość tylko_do_końca_roku
Dla mnie niestety nie ma już ratunku bo jestem przed trzydziestką i najlepsze lata za sobą. Teraz uświadomiłem sobie , że chcę życie spędzić sam.

Gość miszekkkk
a ile maz lat ?? ze mną to zawsze bylo cos nie tak jesli chodzi o emocje jestem tak specyficznym czlowiekiem ze chyba powini moj przypadek przebadac heh bo ja sama siebie nie rozumiem

Gość weź się stukij, przed trzydzis
iestką to jeszcze młody chłop

Gość gmli cie???
a widzisz, ja np. potrafie bardzo bardzo mocno pokochac, niemal do szaleństwa co z tego, skoro uważam, ze ja na jakąkolwiek miłość nie zasługuję 🖐️

Gość :):*
jesli jesteś wierzący to módl sie do Boga o miłość.

Gość weź się stukij, przed trzydzis
A może ktoś cię pokocha takiego jaki jesteś, bez oczekiwania, że ty pokochasz tego kogoś?

Gość tylko_do_końca_roku
Ja wiarę już dawno straciłem. Nie chodzę do kościoła ani nie modlę się już jakieś 6 albo 7 lat. To i tak niczego nie zmieni. Najgorsza jest świadomość , że gdy umrę to i tak nic wartościowego po mnie nie zostanie.

Gość exegi monumentum
napisz coś potomnego, namaluj coś, zostaw mieszkanie sąsiadce;) Poza tym, nie tylko ty jesteś emocjonalnie upośledzony, bo ja chyba też.

Gość tylko_do_końca_roku
Jestem też zbyt zamkniety w sobie.

Gość ujpppppppppppp
hihi