Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brązowy miś vintage

ZROBIŁYSCIE KIEDYŚ KRZYWDE DUMIE FACETA?????!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość brązowy miś vintage

U mnie to było tak że jak byłam jeszcze w gimnazjum w 2 klasie doszedł do nas chłopak całkiem przystojny ale, nadziany = zarozumiały u mnie był spalony bo niecierpie takich kolesi....dziewczyny za nim szalały a, ja go miałam w dupie w końcu przyszedł momet że do mnie wystartował a,ja go olałam przy kumplach (najwidoczniej uraziłam jego ego) bo jak odchodziłam znacząco powiedział "jeszcze będziesz jęczała i prosiła o więcej" no to miara się przebrała podeszłam do niego i jak mu zasadziłam kopa w jaja to aż się skurzył po pół metra.... pote krążyły plotki że Michał ma problemy bo nie może dojść dziewczyny tak mówiły które z nim spały jak myślicie czy to miało związek z tym moi skopaniem mu jaj???:P:P

Gość brązowy miś vintage
up

Gość geecibeu
raczej nie, przeceniasz swoja role swiadczy to raczej o tym, ze nadrabia swoje kompleksy wlasnie takim pokazywaniem sie albo dziewczyny, ktore tak mowia chca sie na nim zemcic, a tobie sie wydaje, ze to " przez ciebie" hehe, tobie tez sie wydaje ze jestes wyjatkowa .... :P

Gość brązowy miś vintage
eeee...czytaj ze zrozumieniem koleżanko... czy ja napisałam gdzieś że "jestem wyjątkowa"?? nie wydaje mi się:O:O

Gość brązowy miś vintage
a,faceci myślą tylko jajami....:O i co w związku z tym??

Faceci od zawsze kierowali się instynktem łowcy (kobiety nazywają to myśleniem penisem), a babeczki od niedawna są takie agresywne.