Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość MartynaNorwegia

Podobam się mu ?

Polecane posty

Gość MartynaNorwegia

Mam 17 lat.Te pytanie nęka mnie już ponad miesiąc. Przeprowadziłam sie do norwegii pół roku temu. To brat mojej koleżanki, Norweg. Ma 19 lat. Rozmawiam płynnie po angielsku za to angielski nie jest jego mocną stroną, a ja norweskiego nie znam na tyle bym mogła się porozumieć. To już jest jedna bariera. Miesiąc temu dał mi swój numer. Bardzo często pisaliśmy sms-y. Spotkaliśmy się trzy razy. Ciągle pisał mi komplementy. Jednak teraz już prawie nie piszemy. Zawsze gdy chodzę na spacery, uwielbiam to robić szczegulnie że mieszkam w bardzo malowniczym miejscu, zawsze go spotykam. Uśmiechnie sie, patrzy długo, jak jedzie to zwalnia czasami się pyta czy nie chce z nim pojechać. Lecz wcześniej było inaczej. Zawsze gdy mnie widział pisał sms-y. Okazywał większe zainetesowanie. A teraz zrobił się tak jakby bardziej nieśmiały. O co chodzi ? Proszę powiedźcie co mam robić dalej by się nie narzucac. ( Prawie cały czas zaczynam rozmowy przez telefon, proponowałam spacery, jednak on prawie zawsze w pracy jest i wogule nie lubi spacerować, a nie potrafie go nigdzie wyciągnać bo on nie lubi.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować