Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowałam.

Spróbować?

Polecane posty

Juz rozmawiałysmy o tym. Chciałybyśmy tego. Jej nie przeszkadza ze jest w związku. A ja.. Nie wiem czy to w porzadku? Ja jestem singelka z wyboru wiec nikogo nie skrzywdze. Mam maly metlik w glowie

hym...powiem tak faceci róznie podchodza do tego, jesli miedzy kobieta bedaca w zwiazku dochodzi do zblizenia z druga kobieta... nie chce sie wypowiadac za panów, ale z tym co sie spotkałam to wiekszosc nie uwaza zeby to była zdrada z jej strony

Mowila mi ze jej facet o tym wie. Dla mnie to zdrada. Bo co to za różnica. Plec przeciwna czy ta sama.. Ja bym tak nie zrobila. Ale skoro im to nie przeszkadza a ja jej sie podobam..? Mam nadzieje ze nie bede żałować

Faceci ktorym to nie przeszkadza to skonczeni idioci, w moim zwiazku cos takiego by nie przeszlo. ale jesli jej facet na to sie zgodzi to sie bzkajcie, byle by on o tym wiedzial, a jesli ona ma zamiar to ukryc to wiedz ze ty bedziesz za rozpad tegi zwiazku lub problemy odpowqiedzialna

A czym Ty się przejmujesz- laska sama chce, a to że ma chłopaka to już jej sprawa. Widocznie wie co robi, może już jej nie wystarcza i stąd ta decyzja.