Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego tak jest?

Czemu dzisiejsze (młode) kobiety tak staro wyglądają ?

Polecane posty

Gość dlaczego tak jest?

Co sie do cholery dzieje ? nie wiem jak w innych miastach ,ale w stołecznym widuje setki mlodziutkich dziewczyn 15-18 lat ktore wygladaja jakby byly spoooooro po 20... Ostatnio poznalem kobiete... lat 21... w realu wygladala na 30 :o i to teraz jest norma , co one ze soba robia ?:o

ja ostatnio 14 latke poznalam co na duzo wiecej wygladala w szoku bylam... ale to moze geny albo ta chemia wszedzie

wszedzie chemia, hormony, no i mlode dziewczyny sie maluja codziennie od podstawowki, skora sie szybciej starzeje

Gość dlaczego tak jest?
:O

Gość bo każda młódka chce wyglądać
poważniej. A w pewnym momencie robi sie odwrotnie. Te starsze robia liftingi i wygladają coraz młodziej :)

Gość dlaczego tak jest?
własnie widze ... w tramwaju widzialem malolaty -gimnazjalistki , jedna mlodo wygladala,reszta --- szkoda gadac...macie racje , inne chca byc na sile dorosle :o

Gość retrytuukhyjbgfv
bo ubieraja sie kobieco, buty na obcasie, leginsy, jakies tuniki opinajace tylek, do tego makijaz, fryzura i wygladaja jak wygladaja. kiedys 14 latki ubieraly sie normalnie dzinsy, bluza, wlosy do szkoly byle jak, w kitke, do szkoly z plecakiem a nie torba playboy z cekinami. i teraz nastolatki maja inne figury. wiekszosc 14 latek jest juz cycata, maja kobiece ksztalty a kiedys to byly dzieci

Dlatego co jest bez sensu, że używają pełno kosmetyków, szpachli, maijjaży ble :P i całą masę śmiecia po której nawet się nie można do nich przytulić i czuć ich delikatną skrórę. A zamiast tego czuje się szpachlę :P I rzeczywiście laski mają po 15-16-18 lat , a wyglądają nawet na 30 :P Za to kobiety 28-30 , starsze roczniki dbające o siebie, nieraz są takie że o siebie dbają i wyglądają na 18-22. Ale teraz jakaś głupota opanowuje dziewczyny. Ja osobiście wolę bez makijaży. Jedynie delikatnie, albo wogóle. Jak dziewczyna jest zadbana, dba o kondycję fizyczną, zdrowo się odżywia, codzienna kąpiel itp. to wygląda najfajniej jak dla mnie :) Świeżo, naturalnie i pachnąco :)

Gość wczesna inicjajcja seksualna
tez postarza

Gość to wynik dupodajstwa

Gość Midori_no_hibi
Ja mam natomiast odmienną sytuację. Wyglądam na 17 lat, mając 24. To również dobrym nie jest - przynajmniej narazie. Może kiedyś będzie... ;)

Bo na siłę chcą być dorosłe, zresztą teraz już w gimnazjum panice mają pełny makijaż, farbowane włosy i tipsy:o Ja tam mam prawie 23 lata, a ludzie potrafią się mnie pytać czy 18 skończyłam 😭 Nawet buty na obcasie i makijaż nie pomagają - wtedy dobijam do 19tki max :D

myślę że to odzwiarciedla się nie tylko na wyglądzie, lecz także na charakterze-a mianowicie-dziś taka dajmy na to czternastoetnia gimnazjalistka wie co to anal, oral, a nawet seks grecki. Myślę iż ma to związek z gazetkami które czytają (brawo, twist etc) . Tam są wklejane zdjęcia lasek koło 25 z podpisem 16,16. Nastolatki chcą się niestety upodabniaćdo nich :(

"hmm to ja nie wiem co to jest seks grecki a mam prawie 30 na karku" Ja w tym wieku wiedziałem, tyle że nie miałem pojęcia, że to się tak nazywa :)

"malo stanowczy --> ale skad mam wiedziec ze wiem albo nie wiem, jak nie znam tego okreslenia ?" No właśnie - nie powinnaś mówić, że nie wiesz co to seks grecki skoro nie znasz tego określenia ;)

Gość Zona wisniewskiego
ooo teraz tutaj cholery piszecie :D

Gość Zona wisniewskiego
zona domowa i nadzieja :D mialy mnie rozsmieszyc :P