Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SeksownaBlondie

Co jesc ,zeby zrzucic po ciazy?? Przytylam 26kilo

Polecane posty

Gość SeksownaBlondie

??

zalezy czy karmisz czy nie jezeli karmisz to zadnej drastycznej diety nie mozesz stosowac bo mozna stracic pokarm nie napisze nic odkrywczego nie jesc po 18tej, zrezygnowac z jasnego pieczywa, ziemniakow, slodyczy, duzo ruchu, cwiczenia, basen

Gość SeksownaBlondie
nie karmie

Gość SeksownaBlondie
nie otwira sie , mozesz wkleic jasdlospi

sprobuj www.dieta.ubf.pl ten sam temat na kafe. kURCZE , NIE CHCE MI POKAZAC NA wyszukiwarce :P ale mozesz sama poszukac tyul topiku to :" MOJA NIERYGORYSTYCZNA DIETA " autorka to tryssskafffka.

Gość dfrerr
jak bys karmila to szybciej bys schudla nie jedz slodyczy tlustych potraw cwicz chociaz opieka nad dzieckiem to wystarczajace cwiczenie:) nie jedz po 18,unikaj gazowanych napojow,cukru ,nie jedz tez produktow typu light jagoda ona nie musiala wcale sie objadac jak jej sie zaczela woda zbierac to nic nie moze na to poradzic ciesz sie ze ty tak nie mialas.moze byc zatrzymywanie wody lub powoli trawi nie zawsze sie musi objadac

Gość anagrametka
Jagoda, a ty co żarłaś, że musiałaś zrucić 8 kg?

No wez nie rozsmieszaj mnie z tym zatrzymywaniem wody :D ja tez zatrzymywalam wode ale to po porodzie samo schodzi a autorka ewidentnie utyla w tluszcz. :P

Gość jmamamakasia
Autorko ja przytyłam w ciąży 25 kg !!! Czemu aż tyle ?? Bo żarłam dużo, na wszystko sobie pozwalałam. Prawie całe życie jestem na diecie bo mam skłonności do nadwagi. Na czas ciąży sobie odpuściłam i efekty było widać. W pierwszym trymestrze przytyłam "tylko 2 kg". Najwięcej w II i III. Po porodzie od razu zeszło 8 kg. Karmiłam piersią tylko 4 miesiące. W tym czasie zeszło 5 kg. Mało ! Dlatego, ze karmiąc nie trzymała diety. Jadłam raczej wszystko. Nawet słodycze. Dziecku nic kompletnie nie było więc pozwalałam sobie. Po odstawieniu od piersi zostało 12 kg. Przeszłam na dietę 1200 cal, dużo spacerów z dzieckiem, jazda na rowerze wieczorami gdy Mąż zajmował się dzieckiem. Robiłam brzuszki, ćwiczyłam w wolnym czasie po 15 minut. Całe 12 kg zeszło w 3 miesiace !!! Córcia ma teraz 14 miesięcy a ja ważę o 6 kg mniej niż gdy zachodziłam w ciąże :) POWODZENIA

Gość Gość
JA PRZYTYŁAM 40 KILO W CIĄŻY...:P aaa jem wszystko tylko posiłek ostatni o 18 i białko....zrzucisz spokojnie.:)

Gość dewfrtgyui
Julka TY grubasie :P:P:P:P żartuje :P Teraz to laska jesteś !!! :D Super waga :D Gratuluję :) 🌼

Gość mama przy kosci
ja równiez sporo przybrałam w ciazy 30 kg i była to sprawa gospodarki wodnej w organizmie po prostu zatrzymała i sie woda wyladałam jak balon i JAGODA wierz mi nie obzerałam sie , wiec wierze innym dziewczynom jesli pisza o zatrzymaniu wody , zostało mi jakies 5 kg na plusie trzymam kciki za wszystkie odchudzajace sie mamy

Gość niezły z ciebie wieloryb
jak mogłaś się tak spaść :o