Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elodie

jak nauczyc dziecko pić z butli?

Polecane posty

mala ma 2,5 miesiąca, lekarka kazała nam dokarmiać, bo za mało przybiera. Probowaliśmy z butelką Avent, Nuk, 3 różnymi mlekami, nawet swoje odciągałam, nie chce, krztusi się, pluje. Macie jakiś pomysł?

Gość gggdddd
ja bym si jeszcze poradziła innego lekarza, bo może wcale nie jest źle

Synka trochę dokarmialismy, ale od początku. nie straciłam pokarmu i karmiłam rok. Przy dwójce jest trochę bieganiny, nie mialam czasu na butelki i tak sie skończylo, że młoda "wisi" dosłownie na piersi co 2 godziny, w nocy tez...

Gość jhj;
spróbuj butelka tommy tippy.Moj synek tez sie krztusil jak pil tą "aventowską" bo ona ma dosyc dużą dziurke w tym pierwszym smoczku, a tommy ma mniejszą.

mój mały nigdy nie nauczył się pić z butelki, jak zrezygnował z cycka to juz nigdy nie ruszył mleka

Gość do elodie
a chcesz dalej kamric piersia?? poloz sie z dizeckiem do lozka na 24h i niech ssie ile wlezie. Dzieki temu twoja laktacja powinna sie dostosowac do potrzeb dziecka.

Gość spróbuj siłą a jak nie
to pare klapsów załatwi sprawe

prawie rok, ale dostawał inne rzeczy też już od 4 go miesiąca uczyłam go jeść łyżeczką, więc jak wróciłam do pracy to nie było problemu a cycka dostawał tylko rano i wieczorem mleka do dzisiaj nie pije, ewentualnie kakao