Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocypromotor

Problem z promotorem

Polecane posty

Gość pomocypromotor

Witam, mam ogromny z problem z moja promotorka, dzisiaj na 12 jestem z nia umówiona, chcą ja poprosic aby pozwoliła mi isc pisac prace do kogos innego, jednak na podaniu musze napisac uzasadnienie i nie mam pojecia co napisac, przeciez nie napisze prawdy,ze mnie olewała przez cały rok :( prosze napiszcie mi co moge napisac w tym uzasadnieu tak aby ona to podpisała

Gość jak to cie olewała?
nie napisała pracy za ciebie?

Gość hhhhhhhhh
ze wydaje ci sie ze z innym promotorem bedzie tobie latwiej, i ze ma bardziej odpowiednie terminy, ze mozesz kontaktowac sie z nim przez maila, ze mialas z nim zajecia i czujesz ze on sie zna lepiej w temacie, ze juz z nim rozmawialas i ze to on ci to zaproponowal;]

Gość pomocypromotor
prace sama napisałam, ona cos tam mi poprawiła a na sam koniec dodała to, że cos nie jest zazaczone na czerwono nie znaczy,ze jest dobrze ;/ mi tylko obrona została studia juz skonczyłam :(

moja obecna promotorka jest wybitna specjalistka w (tu wpisujesz jej dziedzine) i bardzo sobie ja cenie jako naukowca, niemniej autorytet jakim sie cieszy w moich oczach nie przeklada sie na efekty w mojej pracy magisterskiej, poniewaz za bardzo chcialabym Pani Promotor zaimponowac. Dlatego wlasnie chcial(a)bym zmienic promotora na takiego, u ktorego bede pracowala na bardziej partnerskiej zasadzie w nadziei, ze jego autorytet nie bedzie wprawial na mnie az tak oniesmielajaco. :)

Gość pomocypromotor
fetyszysta gdybym mogła to bym na rękach nosiła za tę pomoc !!!! :*

Gość twójpromotorzeszkołyturystyki
fetyszysta ty mierna wazelino