Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Jumper tako X czy Gt??

Polecane posty

Gość Rumba
ostatnio zamówiłam X, chyba różnią się tylko ceną i kolorystyką. Ja przynajmniej żadnej różnicy się nie doczytałam.

Gość ssssssssssssssss
Komorowski ma 11 milionów na ekstra wydatki Miało być tanie państwo, cięcie przywilejów i apanaży. Tymczasem Kancelaria Prezydenta dostanie w przyszłym roku z budżetu o 11 milionów złotych więcej

Gość ssssssssssssssss
"Dziennik Gazeta Prawna" przypomina, że nawet prezydencki minister Sławomir Nowak mamił Polaków obietnicami zmniejszenia wydatków Kancelarii Prezydenta. Okazuje się jednak, że żadnego ograniczenia nie było. Kancelaria otrzyma taką sumę, jaka znalazła się w projekcie budżetu 169,8 mln złotych. To o 11,4 miliona więcej niż w tym roku - pisze gazeta.

Gość tyiio
rok 2011 , 2012 Vat wyższy, ulgi na dzieci brak , ulgi za internet brak itd. itd Prąd droższy , gaz droższy , paliwo droższe, czyli pośrednio wszystko droższe- OTO ZIELONA WYSPA TUSKA ,czyli CUDOTUSKOLANDIA

Gość Rumba
To nawet mi się w oczy nie rzuciło :) Waga wózka taka sama w obu wersjach, nie wiem tylko czy nie łatwiej prowadzić wózek z większymi kołami. Chociaż różnicy dużej nie ma. Dla mnie najważniejszymi wyznacznikami były: - pompowane gumowe koła - przednie koła skrętne z możliwością blokady - możliwość zamontowania gondoli i spacerówki przodem lub tyłem - łatwo wpinany fotelik - to że spacerówka ma funkcję położenia na płasko

Gość Rumba
No i różnica w cenie....Może nie astronomiczna, ale zawsze jakaś oszczędność jest :)