Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieWiemCOJEstTttGranEEE

Seks z bylym

Polecane posty

Jakie macie zdanie na temat seks z byłym facetem ? jak odbiera to kobieta a jak mezczyzna ?

Gość 13.10.2010
Seks z byłym był cudowny, inny, łączyła nas namiętnosć, pożadanie :) Ach... Ale dla mnie seks to równiez miłośc - a teraz zbyt wiele rzeczy nas dzieli i chyba nie mogłabym zapomniec o wszystkim i oddać się namietnosci ;)

ktos jeszcze sie wypowie ?

Gość u mnie to niemozliwe.
nawet gdyby mnie bardzo przycisnelo, nie dalabym rady kochac sie z bylym tak z miejsca nagle. Za duzo zalu, niewyjasnionych spraw. Nie moglabym tak nagle odciac sie od tego i oddac sie namietnosci. I chociaz nie jestem jedna z tych osob, dla ktorych seks musi byc nierozerwalny z miloscia, bo seks to seks, ale obecnosc tych negatywnych emocji sprawia, ze jest to dla mnie niemozliwe. choc kocham nadal.Zreszta, podejrzewam, ze nawet gdyby nam sie zdarzylo, to oboje czulibysmy sie po tym paskudnie, wiedzac, ze i tak, mimo tego co sie stalo, nie mozemy byc ze soba jako para.

nie trzeba byc razem nawet jak die ze soba przespalismy ...

Gość Waleria Kwiatowa
Bardzo często się zdarza. Po rozstaniu zarówno kobieta jak i mężczyzna potrzebują bliskości, brakuje im miłości. Dlatego zamiast oddawać się w ręce obcej osoby wolą zrobić to z kimś kogo ciało dobrze znają i do kogoś coś czują - bo zawsze choć jedno jeszcze żywi uczucia. Nawet jak jest żal w łóżku wygrywa bliskość, pożądanie i potrzeba. Uważam, że jeżeli para podjęła poważnie krok o rozstaniu powinna uważać aby seks z byłym nie przytrafiał się często bo potem jest ryzyko cierpienia albo powrotu

szczerze ja chcialabym zebysmy byli razem znowu...

Gość Facet110099
A kto kogo zostawił? i ile masz lat?

on mnie. 22... a potem on blagal o spotkania, widywalismy sie ... potem znowu sie rozeszlo to i potem znowu i tak w kolko jest

Regres daj sobie spokoj z takimi tekstami ;)

Ty masz lepsze ? ;d

Watpie ;d

widzisz niektórym (tobie) trudno jest nawet pojąc że można żyć w zdrowym i normalnym związku :D stąd to zwątpienie nie zawsze powroty przez kurewstwo to najlepsze rozwiazanie na ułożenie sobie zycia