Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudo-mina

pseudo - zycie

Polecane posty

Gość pseudo-mina

jakie to wszystko jest beznadziejne, co ci ludzie tu wypisuja. kiedys, zycie zmuszalo nas do samodzielnego myslenia i dzialania. teraz, robimy glownie to, co radza nam inni i jest nam lzej, ze ktos przejal za nas odpowiedzialnosc: olej go zajmij sie soba idz do psychologa spakuj mu walizki spadaj pasztecie podaj swoje BMI . . . ludzie siedza tu od rana do wieczora i uprawiaja pseudo-zycie przez kable. grupy wzajemnej adoracji nawoluja sie lesnymi echami juz od polnocy...zeby rano moc wspolnie wypic kawe...oczywiscie przed kompem czy to wszystko nie jest straszne? luksusem 21 wieku stalo sie lono natury niestety, coraz wiecej osob z naszej populacji oglada je tylko przez okno, w tych krotkich nanosekundach, gdy rzuca oko w dal pozaokienna w celu uspokojenia go od wiecznie drgajacego ekranu komputera. technika, technika - wszystko jest dla ludzi, ale dlaczego dajemy sie tak latwo zwariowac. to sie kiedys zalamie, wiecznie sie tak nie da moze wtedy wyladuja UFO-ludki i powiedza nam jak mamy dalej zyc "Jedynym dowodem na to, ze istnieje jakas pozaziemska inteligencja jest to, ze sie z nami nie kontaktuja." ALBERT EINSTEIN

Całe szczęście, że za 16 miesięcy nastąpi Wielki Koniec. :) I wszystkie problemy świata tego przestaną mieć znaczenie. :)

Gość Kosior
a ja kocham takie zycie rano wstaje, jem kanapkę, piję piwo, wchodzę na redtube, strzącham nasienie, potem piję kawe i puszczam pierwsze cuchnace gazy, pozniej ide do klopa i biorę ze sobą nowy numer focusa, sram, wracam do lozka i ogladam na you tubie kroniki filmowe, potem wchodze na cafe robie kilka prowokacji, smieję sie, piję kolejne piwo i ucinam sobie drzemkę po poludniu budze sie, ogladam sciągniety dzien wczesniej film, jem obiad, kawa, sranie, pakuje sie znowu do wyra z czekolada i piwem. wchodze na redtube, znow strzącham spermę, zasypiam, budze sie o 16.00 ide srać, potem piwko i ciasto, pozniej znowu cafe, czytam reakcje ma moje prowokacje, pozniej onet, wp,gazeta,fakt,superekspres,dziennik baltycki, pudelek,forbes, ide srac, a gdy wracam otwieram kolejne piwo i ogladam film,wieczorem cafe, piję wino, jem paluszki i biszkopty, i zasypiam. Myje sie raz w miesicącu.

czy to wszystko nie jest straszne?" nie to nie jest straszne jesli się wie jak z tego korzystać :) To postęp techniczny i tego nie unikniemy Tylko od ciebie zależy czy będziesz spacerowała w naturalnym lesie czy może uruchomisz sobie trójwymiar na Google Earth :) Tylko od ciebie zalezy czy bedziesz piła kawe w kawiarni z koleżanką czy pseudo kawe na kafe :P;) masz wybór więc decyduj i szanuj decyzje innych

zawsze masz wybór możesz sie wyprowadzić do Kenii,Tanzanii czy innego Kongo :)

Gość gwoli wyjasnienia...
a ja sie zastanawiam, co by te wszystkie tutejsze pseudo-gwiazdy cale dnie robily, gdyby komputer nagle przestal istniec? az strach pomyslec. I nie mam tu na mysli kafateryjnych "zboczencow", ale tych najbardziej przecietnych z przecietnych - czyli srednia krajowa - jakas ike, regres, komiczne, zs...i dziesiatki innych. pewnie bylaby kolejka u lekarza, albo psychologa, albo moze jeszcze gorzej. w sumie to szkoda tych ludzi i ich mialkiego realnego zycia, bo inaczej jak to powiedzial lysy: "ciekawe jest na kafe zycie, jakieś problemy, czyjeś tycie ale tam też jest świat jak powiedział kiedyś brat trzeba wyjsc do ludzi gdy nam sie nudzi"

co by te wszystkie tutejsze pseudo-gwiazdy cale dnie robily" pewnie musiałbym zmienić robotę :) Już taką mam pracę że musze w sieci siedzieć przez bite 8 godzin :) ale jeszcze pół godziny i do domu :) w sumie to szkoda tych ludzi i ich mialkiego realnego zycia" wróżka Aniela? :D

Gość Moja Boginii Miłości, nosisz
Ludziom w dzisiejszych czasach odbiło,a przyczyny tego są dwie - względnie wysoki dobrobyt, - wszechobecna ideologia równości, z której wynika,że każdy jest równie piękny,mądry,pracowity, i w ogóle naj,połaczona z medialnym szumem,z którego wynika,że każdy facet musi i może być playboyem i zdobywcą,a każda kobieta księżniczką,

pewnie musiałbym zmienić robotę Już taką mam pracę że musze w sieci siedzieć przez bite 8 godzin to moze daj namiar na swojego szefa, zobaczymy co on na to powie jak zobaczy , ze masz tu ponad 11 000 (czytaj: jedenascie tysiecy) wpisow

szef siedzi koło mnie :) mam 2 kompy i wywiazuje sie w 100% z mojej pracy :) nie muszę ci podawać do niego namiarów no ale to powinnaś wiedzieć w koncu wiesz jak to u nas "gwiazd" jest z tym życiem prywatnym wiec i życie zawodowe też nie powinno skrywac przed tobą jakichkolwiek tajemnic :)

Gwoli wyjaśnienia a Ciebie bardzo boli te 11 tysięcy postów Regresa?

Gość CZESC REGRES
Ja wlasnie zmienilam prace. W obecnej mam duuuzo mniej zajec niz w poprzedniej. Ale czasem tez trzeba zostac dluzej :) Co wiecej mam nienormowany, zadaniowy czas pracy. Wlasnie siedze w robocie i czekam na kolezanke az wysle mi wytyczne nt jednego projektu. Zrobilam juz inny projekt, swoje prywatne projekty, to moge posiedziec na kafe ;) co mi nie przeszkadza po pracy olac komputer, spotkac sie z przyjaciolmi i wyjechac na weekend do lasu.

Gość podjadam czekolade
a ja pracuje w fabryce czekolady i zrem bez opanowania codziennie pralinki do wymiotow, a ci co pracuja przy kompie, czytaja i pisza na kafeterii...az do wymiotow, tyle ze u nich nie wlasnych, hihihihihi

az do wymiotow, tyle ze u nich nie wlasnych, hihihihihi" zastanowiłaś sie w ogóle co napisałaś ? brumka i pomaranczo 🖐️ najlepszego na popołudnie

Gość skadii
a ja sobie kiedys zrobilam eksperyment, poobserwowalam przez pare dni z jaka czestotliwoscia i na ilu topikach wpisuja sie na Kafe nasze tutejsze gwiazdy i na wszelkie zarzuty odpowiadaja, ze pracuja przy tym (oczywiscie przy kompie) na 100%. Ludzie jestescie tacy glupi, czy tylko ich udajecie? Ludziska, co wy za bajery opowiadacie. Nie da sie normalnie i na powaznie pracowac przy takiej intensywnosci dzialania na kafe jaka wy praktykujecie. Wyprobowalam to na wlasnej skorze, a dodam ze mam bardzo podziena uwage. Ale na nic sie to zdalo. Ja nie mialam czasu sie na spokojnie wystrac. Tak, dokladnie tak. Wiec nie pieprzcie tu o swojej wydajnosci w pracy. Boze, spusc zaslone milosierdzia!

Zaiste trzeba być niezwykle wybitną postacią, żeby przeprowadzać taki eksperyment. :D Gratuluję i szczerze współczuję. :D

rzuc to jako swoj wlasny topik, zobaczymy co na to reszta czytajacych, tutaj nie ma z kim rozmawiac

Gość skadii
brum, czy jak ktos ci zadaje pytanie: kawe czy herbate, to tez slyszy w odpowiedzi tylko "tak" (sic!) biedaczyno, ty naprawde nic nie lapiesz

Gość podjadam czekolade
jem waszą kupe

Gość skadii
wystarczy, ze smiesz tu pisac, reszty juz nie musisz, to i tak duzo jak na taki kurzy mozdzek

Gość skadii
pozwalam ci za to pojsc poszukac twoj drewniany samochodzik, bo on ewidentnie ladniej robi brum brum, niz ty tutaj

Gość skadii
problemem, to ty jestes chyba glownie sama dla siebie, ale tego tez nie lapiesz, za wysoka polka dla ciebie i obcasy nie pomoga

Zawsze mogę wejść na drabinę ewentualnie poprosić brata o pomoc. :D Tak swoją drogą to piszesz bardzo zachowawczo. :D