Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malenstwo123

zerwanie

Polecane posty

Sytacja wygląda następująco. Wczoraj po 3 latach mój narzeczony zerwał ze mną. Upił się w pracy i zaczął mi wypominać że go nie wspieram nie jestem po jego stronie itp. Co jest oczywiście nie prawdą. Zawsze mu pomagałam nie tylko finansowo. Jak mial problem wysłuchałam poradziłam. A teraz cos takiego. Całą noc przepłakałam teraz tez rycze a zaraz musze isc do pracy tylko nie wiem jak..... Nie wiem co robic czy teraz na trzeźwo z nim pogadac czy sie nic nie odzywac tylko czekac az on sie odezwie..........

Gość xyzabcdef
A po co masz się odzywać skoro z tobą zerwał?

to nie prawda upil sie najpierw obwinal mnie pozniej swoja matke ze to przez nia zerwalismy bo sie wtraca co tez nie jest prawda bo ja z nia praktycznie w ogole nie rozmawiam tylko grzeczna wymiana zdan. to jest dobry chłopak tylko niestety lubi sobie wypic ale nigdy czegos nie bylo jak wczoraj

jeszcze o godz 15 gadalismy przez tel i było wszysto ok a o 17 juz nie to albo ktos jest szczesliwy z kims albo nie. Mielismy juz plany na weeked a teraz??????????/

osobiście nie rozumiem czegoś takiego jak można zerwać po alkoholu... fakt faktem że są i tacy faceci.... nie raz się rozstawałem ze swoją lubą.... zawsze do siebie wracaliśmy... więc zobaczysz że pozbiera się w sobie i z Tobą porozmawia... (wróci z bukietem róż na kolanach).... tylko nie pozwól sobie na taką sytuacje po raz kolejny... wykrzycz co czujesz i myślisz na temat jego picia.

a co do planów.... trudno.... Ja się rozstałem z mojąprawie 3 tygodnie temu a teraz w sobote jest ślub jej brata... planowalismy wspólne pójście.... kupno sukienki, koszuli i krawatu żeby wszystko pięknie się spasowało... a teraz co? wielkie nic... tylko rozczarowanie i mysli co zrobić jak zadziałać? ...

Gość dokladnie, bez paniki
skoro to bylo dopiero wczoraj, to pewnie nawet jeszcze nie zdazyl porzadnie wytrzezwiec i zdac sobie sprawe z tego co narozrabial. Moze i ma do ciebie jakis zal, ktory nagle przybral niewyobrazalne rozmiary i wyplynal pod wplywem alkoholu (chyba wiekszosc z nas wie na czym to polega), ale nie znaczy koniecznie, ze rzeczywiscie chcial sie z toba rozstawac. Mimo wszystko, to on nawalil, bo tak jak ktos tu juz pisal, takich spraw nie zalatwia sie po pijaku, nawet jesli rzeczywiscie jego zale sa usprawiedliwione. I dlatego, moim zdaniem, nie powinnas pierwsza podejmowac kontaktu z nim, tylko poczekac az przede wszystkim wytrzezwieje, pozniej az minie mu kac, a pozniej az zdazy sobie przemyslec czego tak naprawde chce. Jesli dojdzie do wniosku ze to bylo nieporozumienie i zda sobie sprawe ze popelnil blad, to sam przyjdzie blagac o wybaczenie. Jesli jednak uzna ze mial racje i nie chce juz z toba byc, to pewnie i nie przyjdzie, ale to moze nawet lepiej dla ciebie. W kazdym razie, nie proboj nawet w tej chwili namawiac go do opowiadania ci o tym, o co mu chodzilo i wyjasniania czegokolwiek. Facet czasem potrzebuje wiecej czasu, a jesli wroci, to i tak tej rozmowy nie unikniecie, albo nie powinniscie unikac.

racja.... nie oddzywaj się jako pierwsza... daj mu czas zobaczysz że miną 2 dni lub 3 i przyjdzie... jestem facetem... i wiem jak reagują.... mam tą samą sytuacje co ty tylko że zrywaliśmy ze sobą w ostatnim roku po raz kolejny... ale w końcu sięogarnąłem poskładałem wszystkie błędy w całość żeby ich wiecej nie popełnic.... i czekam aż moja ukachana zauważy że jednak idzie się zmienić...

Maleństwo - a nie szkoda łez na faceta, który upił się w pracy? To bardzo niebezpieczny symptom, o ile nie jest kiperem.

wczoraj rozwalil wszystkie tel ktore mial. Tez tak mysle ze ja sie pierwsza nie odezwe. Najgorsze jest to ze on pracuje na budowie i to od kolegow z pracy dostaje "dobre rady" i to wszysto przez alkohol ktory leje sie tam strumieniami. wiedzialam ze jest pijamy dlatego nie chcialam sie spotykac ale nie mialam wyjscia. myslałam ze sie spotamy pogadamy i bedzie ok. Ale on byl jak w jakims amoku nic do niego nie docierało

najgorsze jest jeśli człowiek ulega wpływą.... a picie na budowie znam i to bardzo dobrze... zeszły rok przepracowałem na budowie w Niemczech.... wielu było tam takich, którzy zalewali się cały czas... ale nie na tym życie polega... alkohol... wiadomo jest dla ludzi... ale dla tych z głową... Powodzenia..