Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vviikkii

atopowe zapalenie skóry

Polecane posty

Gość lady bronka
w leczeniu azs u małych dzieci można wspomagać się probiotykami. nie zaszkodzą na pewno, a mogą pomóc. ja podawałam córce latopic i nie żałuję. stosuję kosmetyki a-derma, po wielu próbach i poszukiwaniach odpowiednich te w końcu zdały egzamin.

Gość gość
zgadzam się z karrrolą. Na www.nazdrowiesposob.com znajdują się przydatne teksty o leczeniu AZSu. Również u maluchów.

Gość KisiaC6962
Korzystaliscie z preparatu o nazwie Linola (masc)? Bo wyszukiwalam danych na temat tego produktu i postanowilam Was zapytac. Mozecie cos powiedziec mi o tym produkcie? Jest sens go kupowac, testowaliscie jakies zamienniki? Tutaj jest troche komentarzy o Linola (masc): http://www.listalekow.pl/linola-masc/ - myslicie, ze warto sie tym zasugerowac? Nie w smak mi sie naciac i roztrwonic bezsensownie kase, dlatego pytam Was. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.

Gość mama15 msiesiecy
U nas świetnie sprawdził się Elidel na policzki. Na ciało w miejscach gdzie tworzyły się ranki stosowaliśmy miejscowo sterydyTriderm Advantan i Benovate C i ostatnio Octenisept dzięki któremu mam nadzieje ostatcznie zaleczylismy infekcje gronkowcem (niestety ow potwor często towarzyszy azs) Poza tym oczywiście emolienty do pielęgnacji ciala. Uzywamy też lampy solnej w sypialni.

Gość mama15 msiesiecy
Z kosmetykow Aderma u nas była strzalam w 10 ale to niestety trzeba testować i probowac. I oczywiście probiotyki!

Gość gość
Powiem szczerze powiedziawszy, ze na atopowe zapalenie skóry moim zdaniem najlepsze kosmetyki to te z atopis.pl ja sama mam taką skórę i używam tych kosmetyków i bardzo fajne są.